Axo Finans erbjuder Sveriges största privatlån

Axo Finans är en av de låneförmedlarna som finns på den svenska marknaden. Generellt är konkurrensen hård och detta gör att det är viktigt att på något sätt stå ut ur mängden och erbjuda något utöver vad alla andra gör. Det gör Axo Finans genom att nu erbjuda privatlån på upp till 600.000. Det är betydligt mer än de 400.000kr som än så länge varit högsta belopp att låna i Sverige. En förändring som möjligen kan göra att fler kunder söker sig till just denna låneförmedlare.

Så fungerar Axo Finans

När ett privatlån ska tecknas är den bästa vägen att gå via en låneförmedlare, ex Axo Finans. När låneansökan skickas in till företaget skapas en ansökan som sedan förmedlas vidare till en rad banker. Dessa får i sin tur svara på låneansökan varpå de samlade svaren skickas till låntagaren via Axo Finans. Kort sagt jämför Axo Finans räntor och avgifter hos flera banker trots att bara en låneansökan genomförs. Fördelen ligger även i att enbart en enda kreditupplysning behöver tas då samma kreditupplysning används för samtliga banker.

Men det är inte bara när ett nytt privatlån ska tecknas som det är extra fördelaktigt att använda sig av en låneförmedlare. Har du många småkrediter (snabblån, kreditkort, konsumtionslån osv) är det oftast betydligt mer ekonomiskt fördelaktigt att samla alla dessa smålån i ett större lån. Teckna ett större privatlån och lös de mindre smålånen. Därmed kan en mycket lägre räntekostnad skapas. Detta både eftersom Axo Finans jämför ett flertal banker inför att lånet ska tecknas men även för att det är lättare att få låg ränta på större belopp.

Till Axofinans

Läs vår recension av företaget