Tre månaders extra Stopservice med Golf More

more golf logaGolf More är kreditkortet som mycket tydligt vänder sig till golfare. Detta inte bara med sitt namn utan även med en rad bonusar och fördelar som följer med kortet. Exempelvis ges rabatt på ca 40 olika golfbanor över hela Sverige, en procent rabatt oavsett var kortet används och en ny rabatt i golfaffären Golf Store varje månad. Utöver dessa tydliga golfrelaterade bonusar finns följer det även med rabatter som gör det billigare att golfa på semestern med rabatt på Best Western Hotel samt Europcar biluthyrning.

Ett kort laddat med fördelar helt enkelt.

Men det går även att göra kortet ännu bättre. Detta genom att teckna någon av de två tilläggsförsäkringar som finns. Den ena är Betalningsskydd PLUS och den andra är Stopservice. För tillfället ges en extra bonus för de som tecknar Stopservice.

Extra månader på Stopservice

Just nu får alla som väljer att köpa tillägget ”Stopservice” denna tjänst i 15 månader när man köper ett årsabonnemang. Med andra ord får man tre månader gratis.

Stopservice är en tjänst som underlättar vardagen den dag som plånboken, passet eller andra värdehandlingar blir stulna eller tappas bort. Det gäller i detta fall att snabbt spärra dem vilket sker genom Stopservice. Den som förlorat en eller flera värdehandlingar ringer ett enda nummer och ber dem spärra dessa värdehandlingar. En enkel tjänst som spar både tid och pengar den dagen oturen är framme.

Läs mer om kreditkortet Golf More