Advisa pressar räntan till 1,95

advisa logaAffärsidén med låneförmedlare är att jämföra många olika kreditgivare och därigenom hitta bästa räntan till låntagaren. Den lägsta ränta som går att få via låneförmedlaren Advisa är nu 1,95% vilket är en av de bästa på marknaden gällande privatlån. Därmed kan man lätt påvisa att de lyckas bra med att upprätthålla målet med att sänka privatpersoners lånekostnader.

Däremot betyder inte detta att alla som ansöker om lån via Advisa får denna räntesats. Låneförmedlaren skickar vidare låneansökan till ett flertal banker och det är minst en av dessa banker som har 1,95% som lägsta ränta på privatlån. För att få ner räntan så lågt krävs vanligtvis att man tar ett lån på ett stort belopp och att detta återbetalas under en längre tid.

Så fungerar Advisa

Advisa är en av Sveriges största låneförmedlare. Företaget erbjuder en tjänst som är helt gratis att utnyttja för privatpersoner och som hjälper till med att hitta det banklån som passar bäst till låntagaren.

En låneansökan skickas in till Advisa och företaget tar sedan en kreditupplysning på personen. En slags kopia på denna skickas sedan till ett flertal banker som får svara på låneansökan utifrån vad de kan erbjuda i ränta och avtal.

De banker som har ett låneerbjudande skickar dessa tillbaka till Advisa som till sist förmedlar dessa tillbaka till låntagaren som i sin tur i lugn och ro kan avgöra vilket alternativ som är bäst. Hela förmedlingsprocessen tar oftast inte mer än 24 timmar.

Något krav finns aldrig att teckna ett lån utan det enda som sker är att man får låneförslag från ett flertal olika banker.

Anmärkningar ger högre ränta

Advisa är en av de låneförmedlarna som även hjälper människor med betalningsanmärkning att hitta rätt lån. Utbudet blir något mindre gällande antalet banker som jämförs men det lönar sig alltid att jämföra.

Däremot får man räkna med en betydligt högre räntenivå än på privatlån för de som inte har denna anmärkning. Räntan rör sig oftast kring 20-30% per år vilken kan jämföras med andra privatlån som har en ränta på ca 5-15%.

Till Advisa