Zapplån

Uppdaterad:
  • Låna mellan 10 000 – 600 000 kr
  • Löptid upp till 20 år
  • Jämför 30 långivare
  • Betyg 10/10
Till Zapplån

Zapplån är en låneförmedlare med 30 anslutna långivare som kan erbjuda privatlån. Det är ett danskt varumärke som samarbetar med låneförmedlaren Axo Finans som förmedlar lån till privatpersoner.

Varför Zapplån?

Det finns flera fördelar att ansöka om lån via denna låneförmedlare.

En stor fördel är att du bara med en låneansökan når flera långivare på samma gång som kan ge dig erbjudande om lån. Alla låneerbjudanden samlas på ett ställe där du sedan enkelt kan jämföra alla alternativ utifrån ränta och andra villkor.

Genom att välja en låneförmedlare blir det också endast en kreditupplysning hos UC. Det kan ge dig fördel vid nya ansökningar om fler lån inom den närmsta tiden. Om du har många kreditupplysningar kan annars chansen minska att få ett lån beviljat.

Fyra vanliga frågor om Zapplån

Hur lång tid tar det att få svar?

De första svaren om låneerbjudanden kan komma redan inom 1 timme.

Hur snabbt kan pengarna betalas ut?

Efter att låneerbjudandet har accepterats tar det vanligtvis 1-3 vardagar för pengarna att betalas ut till ditt bankkonto.

Accepterar Zapplån betalningsanmärkningar?

Ja, det är flera av Zapplåns samarbetande långivare som kan bevilja ett lån trots betalningsanmärkningar.

Kan jag samla mina lån?

Ja, det går att ange att man vill samla sina lån i ansökningsformuläret. Där anges också hur stort belopp av lånet som ska användas för att lösa aktuella lån.

Storlek och amorteringstid

Zapplån kan som låneförmedlare erbjuda både små och stora lån med lånebelopp mellan 10 000 – 600 000 kronor. Amorteringstiden är upp till 20 år, vilket kan ses som en ganska lång tid för ett lån.

5/5

Ränta

Räntan som går att få hos Zapplån är 2,95% – 24%. Låneförmedlarens lägsta ränta är mycket låg och den högsta räntan ligger samtidigt en bra bit under 30%.

5/5

Ta lån via Zapplån

Genom ett enkelt reglage går det att välja hur stort lånebelopp man vill ansöka om och sedan väljer man återbetalningstid från en lista. Utifrån valt belopp och lånetid visas en ungefärlig månadskostnad per månad.

Det går även att välja att lösa befintliga lån genom att ange vilket belopp som ska användas för att samla lånen. Därefter fyller man i uppgifter som namn, telefonnummer och e-post för att slutligen godkänna villkoren längst ner i formuläret innan låneansökan skickas in.

5/5

Om Zapplån:

Zapplån är ett varumärke som samarbetar med låneförmedlaren Axo Finans AB. Båda tjänsterna jämför därför lån genom samma långivare.

Krav

För att kunna låna hos denna låneförmedlare behöver du uppfylla deras grundkrav. Även om du uppfyller kraven görs alltid en individuell bedömning utifrån din ekonomiska situation för om ett lån kan beviljas eller inte.

  • Vara minst 20 år
  • Ha en fast månadsinkomst på minst 12 500 kr per månad

5/5

Slutbetyg 10/10

Sammanfattning

Sammantaget är Zapplån en mycket bra låneförmedlare för lån med både små och större belopp. Den lägsta möjliga räntan är riktigt låg samtidigt som den högsta ligger mycket under 30%. Det finns också möjlighet till en lång återbetalningstid.

Att ansöka om lån är enkelt genomfört och deras grundkrav är få och mycket fördelaktiga. Att välja en förmedlare av lån ger också större möjligheter att hitta ett lån med den bästa räntan utifrån de ekonomiska förutsättningar man har. Vi kan därför rekommendera Zapplån för lån i olika storlekar och där räntan inte behöver bli onödigt dyr. Det är också ett tryggt val då de samarbetar med Axo Finans som är en känd låneförmedlare.

Zapplån: Betyg 8/10