Toborrow företagslån

Uppdaterad:
  • Låna mellan 30 000 – 20 000 000 kr
  • Löptid upp till 60 månader
  • Jämför 18 långivare
  • Svar inom 24 timmar
  • Låna trots betalningsanmärkning
  • Betyg 9/10
Till Toborrow företagslån

Toborrow företagslån är en stor låneförmedlare som har funnits i Sverige sedan 2014. Du kan ansöka om lån till ditt företag och jämföra låneerbjudanden hos flera långivare för att hitta bästa möjliga ränta och villkor.

 

Varför Toborrow företagslån?

Det finns flera fördelar med att ansöka om företagslån via denna låneförmedlare.

Den allra största fördelen är att ditt företag bara behöver göra en låneansökan för att kunna få erbjudanden från flera banker och långivare samtidigt. Du får en bra översikt av vilka räntor och andra villkor som aktörerna kan erbjuda och kan på så sätt enkelt jämföra alternativen.

Ytterligare en fördel är att det endast genomförs en kreditupplysning hos UC. Om fler lån ska ansökas inom det närmsta året kan annars många upplysningar minska chansen att få en beviljad låneansökan.

 

Fyra vanliga frågor om Toborrow företagslån

Går det att förtidslösa ett lån?

Ja, det ska gå att förtidslösa ett företagslån. Då kontaktar du den bank eller långivare som du har lånet hos så hjälper de dig.

Hur snabbt kan pengar betalas ut?

Om ett lån beviljas beror det på vald långivare hur snabba de är på att betala ut pengarna. När skuldebrevet är signerat kan pengarna oftast betalas ut inom några dagar.

Accepterar Toborrow företagslån betalningsanmärkningar?

Ja, det finns möjlighet att kunna låna med Toborrow företagslån trots betalningsanmärkningar om företaget har god ekonomi i övrigt.

Vilken ränta kan jag få på mitt företagslån?

Räntan bestäms av de olika långivarna som behandlar din ansökan. De sätter räntan utifrån ditt företags ekonomiska förutsättningar, lånebelopp, återbetalningsförmåga och eventuella skulder utifrån deras egen individuella riskbedömning.

Storlek och amorteringstid

Toborrow företagslån kan erbjuda företag både små och stora lån med lånebelopp på mellan 30 000 och 20 miljoner kronor.

Amorteringstiden är upp till 5 år, vilket kan upplevas som lite snävt vid ett större lån. Samtidigt bör ett företag endast ta lån om framtidsutsikterna verkligen ser bra ut. Om inte fem år känns rimligt kan det vara läge att se över möjligheterna för bättre tillväxt.

4/5

Ränta

Räntan på Toborrow företagslån sätts alltid individuellt från varje långivare utifrån valt lånebelopp, företagets återbetalningsförmåga och eventuella skulder.

När du ansöker via denna låneförmedlare är det upp till 18 långivare som kan ge ett låneerbjudande vilket ger dig bra förutsättningar att kunna få den lägsta räntan.

5/5

Ta lån via Toborrow företagslån

Vid låneansökan finns det två enkla reglage för att ange hur stort lånebelopp man vill låna och hur lång lånetiden ska vara.

Därefter fyller man i uppgifter som personnummer, telefonnummer och e-post. Slutligen godkänner man villkoren innan du skickar in låneansökan med BankID.

5/5

Om Toborrow företagslån:

Toborrow företagslån är en oberoende låneförmedlare under företagsnamnet Toborrow AB som har funnits på marknaden sedan 2013. De erbjuder en tjänst där företag kan jämföra flera olika banker och långivare med bara en låneansökan.

Krav

För att kunna låna hos denna låneförmedlare av företagslån behöver du uppfylla deras grundkrav. Varje långivare tittar sedan på företagets ekonomi och betalningsförmåga för att avgöra om de kan bevilja en låneansökan eller inte samt hur stor ränta som kan erbjudas.

  • Företaget måste vara registrerat i Sverige och vara aktivt
  • Personen som ansöker ska ha en ledande roll inom företaget
  • Det får inte finnas något skuldsaldo registrerat på företaget
  • Betalningsanmärkning kan accepteras beroende på typ av anmärkning, belopp, och datum.

5/5

Slutbetyg 9/10

Sammanfattning

Sammantaget är Toborrow företagslån ett mycket bra val när du vill ta ett lån till ditt företag. Det finns möjlighet att låna upp till tjugo miljoner och hos låneförmedlaren går det att jämföra räntor och villkor upp till 18 långivare. Det ger företaget bättre chanser att hitta den mest fördelaktiga räntan.

Det går att låna pengar trots betalningsanmärkning och återbetalningstiden är upp till 5 år. Det kan tyckas något kort om företaget blir beviljat ett lån på ett större belopp. Samtidigt är det alltid viktigt att bara låna om man vet att det går att betala tillbaka.

Vi kan rekommendera Toborrow företagslån för lånebelopp i olika storlekar. Räntan behöver heller inte bli onödigt dyr eftersom det är många långivare som vill konkurrera om dig som ny kund.

Toborrow företagslån: Betyg 6/10