Lendsafe

Uppdaterad:
  • Låna mellan 5 000 – 600 000 kr
  • Löptid upp till 20 år
  • Jämför upp till 40 långivare
  • Svar samma dag
  • Betyg 10/10
Till Lendsafe

Lendsafe är en låneförmedlare som samarbetar med mer än 40 banker och långivare. Genom endast en kreditupplysning kan du göra en låneansökan hos samtliga samarbetspartners. Det gör det enkelt att hitta det bästa privatlånet med lägst ränta. Förutom privatlån erbjuder kreditgivaren även möjlighet att samla lån.

Varför Lendsafe?

Det finns flera fördelar att jämföra lån via en låneförmedlare som Lendsafe.

Den största fördelen är att det går snabbt och smidigt att ansöka hos flera banker och långivare samtidigt. Genom att göra en enda ansökan kan du enkelt jämföra ränta mellan de långivare som kan och vill erbjuda dig ett lån utifrån dina ekonomiska förutsättningar.

Ytterligare en stor fördel är att det bara blir en enda kreditupplysning hos UC. Det kan ha stor betydelse för framtida låneansökningar eftersom många kreditupplysningar kan minska chansen att få ett lån beviljat.

Fyra vanliga frågor om Lendsafe

Är en ansökan bindande?

Nej, du behöver inte gå vidare med att välja ett lån efter att du har fått låneerbjudande från långivarna.

Hur snabbt får jag svar?

Under vardagar brukar bankerna svara inom 24 h. Under helgen kan också mindre belopp godkännas.

Kan jag låna med betalningsanmärkning hos Lendsafe?

Ja, det är flera långivare hos Lendsafe som accepterar betalningsanmärkningar. Man får dock inte ha haft någon skuld hos Kronofogden de senaste 6 månaderna.

Hur många banker kommer att ge förslag?

Lendsafe samarbetar med cirka 40 långivare. Det är bara de banker som anser att de kan erbjuda dig ett lån som kommer att ge dig ett låneförslag, om du uppfyller deras krav för utlåning.

Storlek och amorteringstid

Lendsafe passar många då långivaren kan erbjuda både små och stora lån. De har ett stort spann för lånebelopp mellan 5 000 – 600 000 kronor. Amorteringstiden är 1–20 år och väl tilltagen även den.

5/5

Ränta

Räntan som går att få via Lendsafes samarbetspartners är 2,95% – 29,90%. Eftersom räntan ligger under 30% är det inte några högkostnadskrediter, vilket erbjuder en större trygghet för den som ansöker om lån.

5/5

Ta lån via Lendsafe

Genom ett enkelt reglage går det att välja hur stort lån man vill ansöka om. Därefter går det att justera amorteringstiden upp eller ner med hjälp av två knappar med plus och minus. För varje justering presenteras direkt en ungefärlig månadskostnad utifrån en viss ränta som utgångspunkt.

Det går att välja om man vill samla sina lån och sedan fyller man i e-postadress samt telefonnummer och skickar in ansökan.

5/5

Om Lendsafe:

Lendsafe är en låneförmedlare som samarbetar med Sambla. Lendsafe har byggt en tjänst som innebär att du som ansöker om lån får låneförslag genom Sambla. På så sätt kan du få erbjudande om lån från över 40 banker och långivare genom bara en enda låneansökan.

Banker som Lendsafe samarbetar med

Lendsafe samarbetar med mer än 40 långivare banker vilket innebär att det finns ett stort urval för den som önskar låna pengar med hjälp av Lendsafe:s tjänst.

10/10

Krav

För att kunna låna hos denna låneförmedlare behöver du uppfylla deras grundkrav. Även om du uppfyller samtliga krav innebär det inte per automatik att du blir beviljad ett lån. Dock bör nedan punkter ses om en tumregel.

  • Vara minst 18 år
  • Vara folkbokförd i Sverige sedan 1 år tillbaka
  • Ha en månadsinkomst på minst 12 500 kr
  • Inte haft några skulder hos Kronofogden de senaste 6 månaderna

5/5

Slutbetyg 10/10

Sammanfattning

Att använda sig av en låneförmedlare när man ansöker om lån är en stor fördel. Det är då möjligt att få flera låneerbjudanden med en kreditförfrågan hos UC. Särskilt fördelaktigt är det om man inte har så bra kreditvärdighet. Det eftersom man då inte riskerar fler upplysningar hos andra långivare om ett lån inte blir beviljat hos en specifik bank.

Hos Lendsafe går det att ansöka om lån hos 40 långivare och banker, vilket är ett stort antal. Därför kan vi rekommendera denna låneförmedlare. Dessutom har de fått ett högt betyg av oss av flera anledningar. Det går att låna både små och stora belopp, det går att samla sina lån samt att räntan ligger på normala nivåer. För att göra en låneansökan är ansökningsprocessen också smidig och enkel att genomföra.

Lendsafe: Betyg 7/10