PayMark Finans

Uppdaterad:
  • Låna mellan 10 000 – 150 000 kr
  • Löptid upp till 120 månader
  • Svar inom en timme under öppettider
  • Snabb utbetalning
  • Betyg 7/10
Till PayMark Finans

PayMark Finans erbjuder privatlån till privatpersoner på mindre summor, upp till max 150 000 kr. Företaget är en del av Thorn Svenska AB som är en kreditgivare med lång erfarenhet inom konsumentlån.

Varför PayMark Finans?

Det finns flera fördelar att ansöka om lån via denna långivare.

Den största fördelen är att du får svar inom en timme på din låneansökan om det är under långivarens öppettider. Då kan det också gå att få en utbetalning gjord samma dag lånet signeras, alternativt nästa vardag. Om du har betalningsanmärkningar kan det också i vissa fall accepteras när du ansöker om ett lån.

Fyra vanliga frågor om PayMark Finans

Går det att lösa lån i förtid?

Ja, det går bra att lösa in resterande lån när du vill. För korrekta uppgifter med exakt summa kontaktar du deras kundtjänst.

Hur snabbt kan pengar betalas ut?

Ofta kan pengarna betalas ut samma dag som skuldebrevet signeras, annars inom 1-2 arbetsdagar.

Accepterar PayMark Finans betalningsanmärkningar?

PayMark Finans kan bevilja betalningsanmärkningar för ett lån. Däremot får du inte ha haft några skulder hos Kronofogden de senaste 6 månaderna.

Tar de kreditupplysning via UC?

Ja, när du skickar in din låneansökan, genomför de en kreditupplysning på dig genom UC.

Storlek och amorteringstid

PayMark Finans kan erbjuda både små och medelstora lån. De lånebelopp som långivaren kan erbjuda är mellan 10 000 – 150 000 kronor. Amorteringstiden är 1–10 år och ligger på en genomsnittlig nivå i jämförelse med andra långivare.

4/5

Ränta

Räntan som går att få hos PayMark Finans är 6,84% – 21,60%. Den lägsta räntan är något högre i jämförelse med en del andra långivare. Något som är mycket bra med denna långivare är att den högsta räntan ligger en bra bit under 30%.

4/5

Ta lån via PayMark Finans

Det finns två enkla reglage med vilka det går att ange hur stort lån man vill ta samt hur lång amorteringstid lånet ska vara på. En ungefärlig månadskostnad presenteras direkt på skärmen för att lättare kunna avgöra hur lånet ska läggas upp.

Genom att klicka på knappen Ansök om lån nu fyller man sedan i sina uppgifter i ett formulär i nästa fönster. Uppgifterna som behöver fyllas i är namn, telefon, e-post samt bankkontonummer för var man vill att pengar ska utbetalas om låneansökan blir beviljad. Efter att man godkänt villkoren längst ner i formuläret skickar man in sin ansökan med BankID.

5/5

Om PayMark Finans:

PayMark Finans har funnits på marknaden sedan 2019. Företaget är ett varumärke inom företaget Thorn Svenska AB.

Krav

Tyvärr har inte långivaren angett på sin hemsida vilka grundkrav de ställer på låntagare, vilket vi ser är ett stort problem. Vi visar i stället några generella regler som de allra flesta långivare brukar kräva. Dock kan vi inte garantera att dessa stämmer för PayMark.

  • Vara minst 18 år
  • Både vara skriven och folkbokförd i Sverige de senaste 12 månaderna
  • Ha en fast inkomst
  • De senaste 6 månaderna inte haft några skulder hos Kronofogden

1/5

Slutbetyg 7/10 

Sammanfattning

Sammantaget är PayMark Finans en bra långivare när man behöver snabbt svar och snabb utbetalning. Det går att ansöka om mindre lån där räntan ligger på en rimlig nivå. Låneansökan är enkel att genomföra men trots sitt höga betyg i vår recension, dras totala upplevelsen ned på grund av att det saknas specifika krav på låntagaren.

PayMark Finans: Betyg 7/10