Beefinans

Uppdaterad:
  • Låna mellan 5 000 – 600 000 kr
  • Löptid upp till 84 månader
  • Jämför upp till 40 långivare
  • Betyg 10/10
Till Beefinans

Beefinans är en låneförmedlare där du som privatperson kan jämföra lån från upp till 40 långivare. Företaget är en del av Hype Innovation ApS som samarbetar med låneförmedlaren Sambla Group AB.

Varför Beefinans?

Det finns flera fördelar att ansöka om lån via denna låneförmedlare.

En stor fördel är att du bara med en ansökan kan få erbjudande om lån från flera långivare samtidigt. Alla erbjudanden samlas på ett ställe där det enkelt går att jämföra vad varje aktör kan erbjuda för ränta och andra villkor.

Genom att gå via en låneförmedlare blir det också bara en kreditupplysning hos UC. Det kan ge fördel vid ansökan om fler lån inom den närmsta tiden eftersom det är lättare att kunna få ett nytt lån beviljat med få kreditupplysningar.

Fyra vanliga frågor om Beefinans

Hur snabbt kan jag få pengarna utbetalda?

Beroende på vilken långivare du accepterar och vilken bank pengarna ska betalas till kan du få utbetalningen till ditt bankkonto olika snabbt, inom 3 dagar.

Hur lång tid tar det att få svar?

Din ansökan kan behandlas samma dag om den kommer in innan klockan 14 under vardagar. Du kan då få besked via mail, telefon eller sms. Några banker och långivare kan ta lite längre tid på sig att svara.

Accepterar Beefinans betalningsanmärkningar?

Ja, det finns en möjlighet att Beefinans kan bevilja betalningsanmärkningar.

Går det att samla lån?

Ja, vid din låneansökan väljer du om du vill samla ihop lån. Då anges också hur stort belopp som ska användas för att lösa lånen.

Storlek och amorteringstid

Beefinans kan erbjuda både små och stora lån. De lånebelopp som låneförmedlaren kan erbjuda är mellan 5 000 – 600 000 kronor. Amorteringstiden är endast upp till 7 år. Det kan vara lite snävt om man ansöker om det högsta beloppet på 600 000 kronor.

4/5

Ränta

Räntan som går att få hos Beefinans är 3,06% – 29,99%. Lägsta räntan är mycket låg och det högsta ligger strax under 30%. Därmed förmedlar Beefinans inga högkostnadskrediter.

5/5

Ta lån via Beefinans

Det finns ett enkelt reglage för att välja hur stort lånebelopp man vill ansöka om. Vid ansökan har företaget satt en exempelränta för att direkt kunna presentera en månadskostnad som exempel. Dock sätts räntan individuellt per låntagare.

Det går också att välja att samla sina lån och ange vilken summa som ska användas för att lösa lånen. Därefter fyller man i uppgifter som mobilnummer och e-post. Slutligen godkänner man villkoren längst ner i formuläret och skickar in sin låneansökan.

5/5

Om Beefinans:

Beefinans är en låneförmedlare inom företaget Hype Innovation ApS. De samarbetar med låneförmedlaren Sambla Group AB som är kreditgivare och jämför därför lån från samma långivare.

Krav

För att kunna låna hos denna förmedlare behöver du uppfylla deras grundkrav. Sedan görs en bedömning utifrån ekonomisk situation om lån kan beviljas eller inte. Kraven inkluderar att du:

  • Är minst 18 år
  • Har en månadsinkomst på minst 12 500 kronor
  • Är folkbokförd i Sverige sedan minst 1 år tillbaka
  • Inte haft någon skuld hos Kronofogden de senaste 6 månaderna

5/5

Slutbetyg 10/10

Sammanfattning

Att välja en låneförmedlare när man ansöker om lån är en stor fördel. Det går då att kunna få flera låneerbjudanden med en kreditupplysning hos UC. Särskilt fördelaktigt kan det vara om man inte har så hög kreditvärdighet och räknar med att snart göra fler låneansökningar.

Hos Beefinans går det att ansöka om lån hos 40 långivare, vilket ger ett stort utbud för dig som låntagare. Därför kan vi rekommendera denna förmedlare av lån samtidigt som de i övrigt får bra betyg av oss.

Det går att låna både mindre och större belopp, du kan samla dina lån samt att räntan ligger på en rimlig nivå. Återbetalningstiden kan vara något kort, särskilt om man ansöker om det högsta beloppet. Ansökningsprocessen är smidig att genomföra och kreditgivaren bakom är Sambla vilket är ett tryggt val.

Beefinans: Betyg 10/10