Cash2You höjer högsta lånebelopp

Cash2You har länge erbjudit lån till privatpersoner på mellan 3000kr och 20.000kr. Detta till en fast ränta på dryga 30% (effektiv ränta). Låntagaren har då kunna välja på amorteringstid mellan 1 och 5 år.

Nu har företaget valt att ändra den övre gränsen och höja lånenivån till 25.000kr. Enligt dem själva är detta nu den mest populära summa att låna.

Sverigekontanter rekommenderar:

Cash2You har en fast ränta i likhet med någrandra aktörer på marknaden för privatlån. Detta har även Good Cash. Skillnaden är att Good Cash har ca 4 procentenheter lägre ränta. Den som väljer Good Cash istället för Cash2You kan därmed sänka sina lånekostnader med över 10%. Det gör skillnad även om man lånar mindre summor.

Kan man då vara säker på att få lånet beviljat hos Good Cash? Till största sannolikhet är det exakt samma krav på de som ska söka hos dessa två företag. Orsaken är att de har exakt samma kravspecifikation på låntagaren. Utöver det har de exakt samma låneavtal och exakt samma upplägg. Därmed bör man välja det biligare alternativet – Good Cash.