Matchbanker är en ny låneförmedlare hos Sverigekontanter!

Matchbanker för dig samman med en hel del olika långivare och banker i branschen som skräddarsyr just ditt lån efter din situation. Maxbeloppet som du kan låna ligger på 600 000 kronor.

Inte bunden till att låna

De lånar alltså själva inte ut några pengar utan förmedlar lån åt långivare, och deras tjänst är helt och hållet gratis. När du gör jämför lån via Matchbanker binder du inte upp dig på något, det vill säga, du behöver inte ta ett lån efter att du använt deras tjänst, och inga extra avgifter tillkommer.

Lån trots betalningsanmärkningar

De flesta långivare som Matchbanker samarbetar med tar inte sina kreditupplysningar via UC, vilket innebär att du som har betalningsanmärkningar kan ansöka om lån hos de flesta. Du behöver heller inte ha en fast inkomst, men är det fallet kan det vara smart att ha en medsökande.

Ränta

De mindre långivarna tar oftast ut en högre ränta än de lite större, däremot sätts räntan individuellt beroende på långivare. Vill du ta ett lån utan fast inkomst kommer räntan troligtvis bli högre då också då det är en större risk för långivaren att försäkra sig om att du kan betala tillbaka i tid.

Krav

Du som vill låna måste ha fyllt 18 år, men kolla på de olika långivarnas hemsidor då vissa ibland kräver en högre ålder.