Nystart Finans och 20 andra långivare som kan ge dig en nystart på din ekonomi

Nystart Finans är en långivare du ska kontakta innan du ansöker om ett lån för att lösa dyra skulder. Även om du har skulder hos KFM kan du få hjälp. Nystart Finans, och ett par andra långivare Godtar betalningsanmärkningar och många UC-förfrågningar.

Skicka en förfrågan till Nystart Finans

och till ytterligare 20-talet långivare genom låneförmedlaren Axo Finans.

Klicka på bilden, ansökan är ej bindande, kostar 0 kr.

Axo finans samarbetar bland annat med Nystart finans 

 Godkända av Finansinspektionen

Axo Finans är en låneförmedlare som är godkända av Finansinspektionen och har 4,5 i snittbetyg av 1.549 omdömen på Trustpilot.

Bara förra månaden hjälpte de över 12.000 privatpersoner till bättre lån.

Att ansöka hos Axo Finans är helt utan krav och förpliktelser. En ansökan kostar 0 kr, tar bara 2 minuter du börjar få svar från långivarna direkt.

Klicka här för att ansöka om lån hos Nystart Finans (och 20 andra långivare som också samarbetar med Axo Finans)

Passar Nystart Finans eller någon annan av Axo Finans samarbetspartners dig?

  •  Erbjuder skuldsaneringslån utan säkerhet, omstartslån och nystartslån
  • Omstartslån trots skuldsaldo hos Kronofogden och betalningsanmärkning(ar)
  • Kom ihåg att Medsökande ökar chanserna till bättre villkor
  • Lån trots att du inte har en fast inkomst, du kan exempelvis vara deltidsanställd eller pensionär
  • Bonus: Lägre ränta nästa räkenskapsår om man sköter betalningsplanen
  • Det negativa: Det tillkommer i regel uppläggningsavgifter när du väl tackar ja till ett lån (även om ansökan sker helt kostnadsfritt).

Rabatt på räntan för den som sköter sin betalningsplan

Hos just Nystart finans fungerar det så att om man sköter alla inbetalningar under ett helt år får man en bonus året efter. Då får man en lägre ränta nästkommande år.

Räntan beräknas utifrån din ekonomiska situation, hur många och stora skulder du har och om du har någon medsökande. Du får räkna med en ränta från 9,95% upp till 21,95%.

Marknadens mest erfarna på omstartslån

Nystart Finans och ytterligare några långivare som samarbetar med Axo Finans är några  av marknadens mest erfarna långivare för omstartslån och nystartslån. Det är lån för dig som behöver börja om på en ny kula och få ordning på ekonomin. Även om du har höga skulder och betalningsanmärkningar kan du få hjälp att ordna upp ekonomin och baka ihop flera lån till ett och samma. Dina frågor kan du få svar på hos Axo Finans och deras samarbetspartners. De hjälper dig hela vägen från ansökan till en bättre ekonomi.

Är du utan arbete kommer du behöva en medsökande på lånet

Nystart Finans och en del andra långivare kommer alltid kräva att någon som står som sökande på lånet har en inkomst. Det betyder att du som ansöker kan bli beviljad lån, givet att du har en medsökande med inkomst som kan stötta dig. Den som söker lånet med dig kan vara en respektive, en förälder, ett syskon eller en god man för att ta några exempel. Den här personen behöver ha en fast inkomst och en deklarerad inkomst av tjänst.