Lån för alla

Uppdaterad:
 • Jämför ca 30 banker
 • Även för dig med betalningsanmärkning
 • Jämför lån på 5 000 kr – 600 000 kr
 • Betyg 8/10
Till Lån för alla

Lån för Alla vänder sig till ”dig som har svårt att få lån”. En låneförmedlare som kan användas för att jämföra räntan hos upp till 30 banker – med en enda ansökan.

 • Gratis ansökan
 • Få svar från upp till 30 banker
 • För privatlån, samlingslån och billån
Besök Lån För Alla

Jämför lån med Lån för Alla

1.Använd lånekalkylatorn

En liten bit ner på webbplatsen har Lån för Alla en lånekalkylator. Där kan du räkna ut hur stor månadskostnaden skulle bli utifrån belopp, amorteringstid och ränta. På detta sätt kan du lätt avgöra om du har råd att låna eller inte. Exakt vilken ränta du blir erbjuden kan däremot inte anges förrän ansökan skett.lånföralla räkna på lån2. Fyll i ansökan

När du bestämt dig för belopp och amorteringstid anges det i låneansökan högst upp på hemsidan. Identifiering sker med BankID. Nu tas en kreditupplysning via UC.

3. Få flera olika förslag

Låneansökan kommer nu att handläggas av lånejämförelsen Zmarta. Det är nämligen denna låneförmedlare som står bakom Lån för Alla. Inom ett par minuter kommer de första låneförslagen att presenteras – du får meddelande via mail och sms. Men vänta i ett dygn så alla hinner svara.

4. Välj bästa lånet

Eftersom ca 30 långivare får se ansökan får du ett flertal låneförslag – med olika räntesatser. Välj lånet med lägst ränta och teckna lånet direkt via deras plattform. Önskas hjälp finns kundtjänst tillgänglig 7 dagar i veckan. Efter att lånet tecknats kommer vald långivare att betala ut pengarna inom 3-5 dagar.

Besök Lån För Alla

lån för alla låna pengar

5/5

Varför låna via Lån för alla?

 • Enklaste sättet att få lägre ränta

Lån för Alla tar, helt gratis, fram låneförslag från ett flertal banker när en ansökan skickas in. Därmed behöver du inte själv kontakta en rad olika banker för att kunna jämföra dem gällande ränta, avgifter och avtal.

En ansökan – men många låneförslag. 

 • Bara en kreditupplysning

En annan fördel att gå via en låneförmedlare är antalet kreditupplysningar som tas. Vanligtvis tas en kreditupplysning av varje bank man kontaktar och vill ha låneförslag från. Går man via Lån för alla (eller annan förmedlare) tas en enda upplysning.

Den stora fördelen med att färre kreditupplysningar tas är att en person med många upplysningar tagna på sig kan ha svårare att få lån. Det kan nämligen vara ett tecken till bankerna gällande att personen har haft svårt att få lån.

lån för alla svårt att få lån

Frågor om Lån för Alla

Vad kan jag låna pengar till?

Du kan låna pengar till vad du vill - någon säkerhet krävs inte för lånet. Orsaken att frågan ställs om vad pengarna ska användas till är enbart för statistiskt underlag.

Kostar tjänsten något?

Nej, Lån för Alla är gratis. Detta i likhet med alla andra låneförmedlare.

Vilka ränta får jag?

Lån för Alla hjälper dig att jämföra räntor från ca 30 långivare. Det är alltså inte Lån för Alla som anger din räntenivå. Räntan avgörs individuellt och börjar på 2,95 %

Belopp och amorteringstid

Lån för alla förmedlar låneförslag upp till 600 000 kr. Lägsta summan är 5 000 kr. Det är därmed ”Lån för alla”.

Amorteringsperiod kan väljas från enbart ett år upp till 15 år. Önskar du betala av större belopp i förtid är detta alltid möjligt utan att det kostar något extra. Du kan därmed välja lång amorteringstid och sedan betala av på betydligt kortare tid.

5/5

Ränta

Alla privatlån sätts med individuell ränta. Det är därmed inkomst, andra lån, ålder m.m. som avgör vilken ränta du får. De får mycket bra betyg på denna punkt tack vare tydligheten och bra räntenivå. Den absolut lägsta ränta som ges är 2,95 % och som mest kan räntan bli 29,90 %.

5/5

Samarbetar med

Lån för alla är inte någon låneförmedlare. De samarbetar däremot med en låneförmedlare vilket är Zmarta. Det innebär att den ansökan som skapas på hemsidan skickas vidare till Zmarta. Det är de som genomför lånejämförelsen som sedan presenteras för dig.

zmarta småruta

Att Lån för Alla samarbetar med Zmarta framgår tydligt. Däremot finns det inte information på webbplatsen vilka banker som kommer att jämföras. Eftersom en låneförmedlares huvudfokus är att jämföra räntor så borde det vara självklart att visa vilka man jämför. Önskar du se detta behöver Zmartas hemsida besökas.

3/10

Krav

Dessa grundkrav måste vara uppfyllda för att tjänsten ska kunna utnyttjas:

 • 18 år eller äldre
 • 100 000 kr i årsinkomst, eller mer
 • Ingen skuldsaldo eller pågående skuldsanering hos Kronofogden

För dig som har svårt att få lån

Lån för Alla jämför ca 30 långivare – där flera även godkänner lån trots betalningsanmärkning. Har du en anmärkning kan alltså en ansökan skickas in varpå en jämförelse kommer att ske bland de långivare som är villiga att erbjuda lån. Du kommer inte att få 30 förslag men troligtvis förslag från ett par olika långivare. Därmed ett enkelt sätt att pressa räntanivån genom en snabb jämförelse.

5/5

Slutbetyg 7/10

Besök Lån För Alla
Sammanfattning

Sammanfattning

Lån för Alla är en smidig och gratis tjänst för dig som vill pressa räntekostnaden på privatlånet. Detta oavsett om nytt lån ska tecknas, befintligt omförhandlas eller om samlingslån önskas. Tack vare att ca 30 långivare är med i jämförelsen ges flera olika förslag efter att ansökan skickats in. Därmed en enkel tjänst för att pressa räntekostnaderna.

De är tydliga med att de samarbetar med Zmarta och att det är detta företag som står bakom denna tjänst. Ett minus kan ges att det inte framgår vilka samtliga bankerna är som jämförs. Men detta kan istället hittas på Zmartas hemsida.

Lån för Alla kan därmed rekommenderas.

Lån för alla: Betyg 6.8/10