SMSpengar – Nytt telefonnummer – Nya öppettider

SMSpengar är ett av de företag som erbjuder SMS-lån på den svenska marknaden. För kunder som vill få kontakt med dem gäller det att vara uppmärksam på vilket telefonnummer som används. De byter nämligen telefonnummer här i Maj. Dessutom ändrar de sina öppettider.

SMS-lån är förknippat med höga räntor och korta återbetalningstider. Om du är i behov av att låna ett större belopp kan ett privatlån vara mer fördelaktigt. Jämför privatlån nedan.

Telefonnummer

Med det nya numret 018-710002 lanserat kommer de inte längre att marknadsföra sitt företag med det gamla betalnumret. Detta är en fördel för kunden som betalar mindre i kontakt med företaget. Däremot kommer det gamla nummer finnas kvar då många har det sparat sin mobil eller på annat sätt. Det gamla numret kommer att fasas ut allt mer och till slut sluta att fungera.

Öppettider

Om det nya telefonnumret var en förbättring så är de nya öppettiderna en försämring. De har tidigare haft kundtjänst mellan 8-20 på vardagar men väljer nu att förkorta öppettiderna på kvällen till 18. Orsaken, skriver de på sin hemsida, är att Kronofogdmyndigheten bara har öppet till 18. Nu finns det ju kunder som kan ha allmänna frågor som de vill ha svar på utan att företaget behöver kontakta Kronofogden så detta blir en försämring för kunderna.

Besök SMSPengar