Thorn lanserar tre nya lån

thorn smårutaThorn har under många år erbjudit privatlån som sett i stort sett lika ut år från år. Men i början av januari 2016 valde de att både ändra utseendet på sin lånesida och även omforma alternativen för låntagaren. Från att förr erbjudit ett lån har nu låntagaren tre alternativ.

Privatlån Plus: Detta lån är i stort sett identiskt med det tidigare lån som erbjöds av Thorn. Lånesumman är på 10.000kr – 100.000kr och detta ska betalas tillbaka på 12-72 månader. Räntan är även den som tidigare dvs på fr. 9,9%.

PausLån: Lånet är identiskt med lånet ovan men skiljer sig på en punkt. Låntagaren får pausa sina inbetalningar till Thorn två månader under hela låneperioden. En liten trygghet att använda för den som plötsligt kommer i ekonomiska svårigheter och inte kan betala lånet.

TryggLån: En ännu större trygghet ges i TryggLån. Här är högsta lånebelopp bara 50.000kr och utöver det kan man välja till ett betalskydd. Det är detta betalskydd som gör att lånet blir ”tryggare” än de ovan nämnda lånen. Betalskyddet kostar extra men ger en försäkring som aktiveras om personen som har tecknat lånet blir sjukskriven eller arbetslös och därmed inte kan betala lånet. Försäkringen täcker inbetalningar till lånet under maximalt 12 sammanhängande månader.

thorn olika lån