10% på Skor och Kläder med Ikano Kreditkort i Januari

Ikano kreditkort kortetVäldigt många kreditkort har någon slags bonus. Ett av de kort som ger återbäring vid köp är Ikano Kreditkort. Men deras bonussystem är helt unikt och liknar inte något annat bonussystem på kreditkortsmarknaden. För den som planerar sina inköp kan kreditkortet ge flera tusen tillbaka i bonus per år. I januari ges 10% på alla sko- och klädinköp.

Månadsrabatt – januari

Varje månad ges bonus på en speciell bransch och i januari är det ”Skor och Klädbutiker”. Bonusen är hela 10%. Det betyder att alla inköp som sker med Ikano Kreditkort under januari ger 10% i bonus på inköpet så länge som det sker inom denna bransch.

På kvittot i affären kommer ordinariepris att stå men när sedan fakturan kommer från Ikano bank dras 10% bort för allt inköp inom denna bransch. Sammanlagt ges maximalt bonus på inköp upp till 10.000kr.  Den som använder bonusen fullt ut kan alltså spara 1000kr i januari på klädinköpen.

Varje månad ger rabatt

Vilken bransch och hur stor rabatt som ges varje månad varierar i det som Ikano Bank kallar för ”Rabattkalendern”. Nästa månad (februari) ges 10% i samtliga sportbutiker och i maj är det 5% hos bygghandlare som går att få med kortet. Hela rabattkalendern går att se på Ikano Banks hemsida

Ger kortet mer bonus än andra kreditkort?

Om Ikano Kreditkort ger mer bonus än andra kreditkort beror helt på vilket köpmönster man som person har. Den som planerar sina inköp och därmed handlar kläder i januari, sportartiklar i februari och byggartiklar i maj kommer att få en mycket hög bonus. Till stor sannolikhet högre än vad alla andra kreditkort kan ge.  Att exempelvis få 10% på leksaker i december och 25% på böcker september kan locka många småbarnsfamiljer.

Detta bonusprogram kan då ställas mot exempelvis Bank Norwegian eller Re:member More som har en bonus på 1% på allt som köps in. Oavsett var och när.

Är det bättre att få 5-15% på en bransch varje månad eller 1% på allt som köps? Allt handlar om hur inköpen planeras.

ikano rabattkalender2016