30% på böcker via IKANO Kreditkort

Har du IKANO kreditkort (eller funderar på att skaffa) och har tänkt köpa böcker i julklapp? Passa då på i november. Genom kreditkortets Rabattkalender ges nämligen 30% på alla inköp i bokhandlar under denna månad.

Nästan alla kreditkort har någon slags bonussystem. Bonus som tjänas in genom att inköp sker med kortet. Antingen på enstaka butiker eller att alla inköp skapar denna bonus. Ett av de kreditkort som har en mer annorlunda bonus är IKANO banks kreditkort. Varje månad får de med detta kort en viss rabatt på alla de inköp som sker inom en viss bransch. Nu i november är det rabatt på bokhandlare som gäller.

För att få rabatten behöver inte något speciellt göras utöver att böckerna handlas in på en bokhandel. Det går därmed inte att köpa boken på ICA Maxi eller annan butik som även säljer böcker. Det måste vara en bokhandel för att rabatten ska aktiveras. Rabatten syns inte på kvittot utan dras när fakturan för kreditkortet skickas ut.

Läs vår recension på IKANO kreditkort

Gå till IKANO Bank

Mer om IKANO Banks bonussystem

Kreditkortet från IKANO bank har ett brett bonussystem som gör att de som planerar inköpen verkligen kan få valuta för kortet. Kortet är även helt gratis.

  • Rabattkalendern

En kalender som gör att kortet ger rabatt inom en viss bransch varje månad. En stor fördel är att de lagt dessa rabatter beroende på årstid och vad som behöver köpas in. I november är det, som nämnts ovan, bokhandlare som premieras. Perfekt för höstrusket. När sedan julhandeln kommer igång i december ger kortet 15% på leksaksbutiker. Andra månader som kan nämnas är juli då kortet gav 5% på resebyråer och maj med 20% hos florister.

  • 5% på alla restauranger

Året om ges alltid 5% i bonus på inköp på samtliga restauranger.

  • 1% på bensin

Året om ges 1% på bensin. Detta oavsett var bensinen köps in. Sammanlagt kan man maximalt få 5000kr rabatt på restaurangbonus och bensinbonus tillsammans.