Supreme Card World

 • Resekreditkort med StopService, Reseförsäkring & Conciergeservice
 • Få bonus på allt som handlas
 • Hög sparränta
 • Betyg 9/10
Till Supreme Card World

Kreditkort_reseSupreme Card World är ett av de fyra kreditkort som Supreme ger ut.

De skriver att detta kort är ”Ett kort i världsklass som gör både din resa och din vardag mer bekväm

Framförallt gäller den första delen av detta påstående. Med kortet ges tillgång till VIP-lounger, Bonus, Concierge Service, StopService och Reseförsäkring. Trygghet och enkelhet på resan.

Rekommenderas som resekreditkort

Ränta och räntefria dagar

Räntefria dagar

60 Dagar

Ränta

16,32%

Här ska tilläggas att den effektiva ränta blir betydligt högre. Skjuts betalning upp så tillkommer även månadskostnad på 89kr och administrationsavgift på 29kr. Med andra ord en kostnad på över 100kr månaden – inte bra!

Den effektiva ränta är hela 27,89% om en kredit utnyttjas på 15.000kr under ett år. Det är inte bara högt – det är för högt.

Räntefri delbetalning

På större inköp kan räntefri delbetalning väljas. Då delbetalas beloppet över kommande sex månader. Kostnaden som uppstår är 97 kr i uppläggningsavgift och 27 kr per månad i adminstrationsavgift.

Sparränta

0,9%

De som har kort hos Supreme får möjlighet att öppna ett sparkonto med hög sparränta. År 2018 var räntan på 0,9 % vilket var över samtliga storbankers sparräntor.

2/5

Avgifter

Årsavgift:

1068kr

Detta är alltså ett kort som kostar rejält mycket mer än många andra kreditkort. Vanlig årskostnad är 100-350kr. Men årsavgiften speglar sig även i att man får betydligt mer tillbaka. Se bonusar och fördelar.

Uttagsavgift

2,97% men minst 35kr

supreme card world bildUttagsavgift i utlandet

2,97% men minst 35kr – Ett valutapåslag tillkommer på 1,97%

Även om det är mycket vanligt att kreditkort har dessa avgifter så är det synd att ett tydligt resekreditkort behöver ha avgiften. De som reser mycket (vilket borde vara Supreme Card Worlds målgrupp) kommer även behöva ta ut pengar utomlands. Detta då kortbetalning inte är lika vanligt förekommande i hela världen som i Sverige.

Därmed ges något sämre betyg då kortet i övrigt är utformat för att möta resenärens krav.

3/5

Ansök om Supreme Card World

Kredit och korttyp

Korttyp:   MasterCard

Kredit:   150.000kr

5/5

Bonus och fördelar

 • StopService

StopService är en tjänst som spärrar telefoner, pass, kort m.m. med ett enda samtal. En trygg tjänst som inte minst är ovärderlig när man är på resa och har svårt att själv ringa polis, försäkringsbolag, telefonbolag m.m. I denna service ingår även att man kan få hjälp med nödkontanter. Skulle plånboken bli stulen utomlands kan ett räntefritt lån ges i landets valuta. Utöver det kan ett snabbt lån ges så att biljetter hem kan köpas.

Detta är en tjänst som annars kostar extra hos många andra kreditkort.

 • Concierge Service

Få enkel och snabb hjälp inför resan. Detta genom hjälp med bokning av biljetter, hyrbil, hotell m.m.

 • Gratis Lounge Access

Få tillgång till VIP-lounger på flertalet flygplatser över hela världen. En ”oas” på en annars hektisk flygplats där det serveras mat, dryck, Wifi och tidningar.

 • Endless Vacation

Få möjligheten att boka semesterboenden i hela världen till mycket bra priser.

 • Reseförsäkring

Om resan betalas minst till 75% med Supreme Card World ingår en reseförsäkring.  I den ingår ex: Avbeställningsskydd, Försening av allmänt färdmedel, Bagageförsening och Självriskskydd.

 • supreme smskvittoSMS-kvitto

Få kvitton på SMS. Enklare att hantera och spara. Detta på inköp över 500kr.

 • Bonus på alla inköp

För varje krona som betalas med kortet ges 1  poäng. Dessa poäng kan sedan växlas in mot reserelaterade produkter eller tjänster. Exempelvis kan 40.000 poäng ge en natt på hotell i Prag och 28.000 poäng ge en Andersson Blåtandshögtalare. Det går även att få extrapoäng genom att exempelvis betala tidningsprenumerationer, Spotify eller liknande abonnemang med kortet.

Man kan räkna med att bonusen därmed är på 1% av köpebeloppet.

supreme poängshop

 • Erbjudanden från samarbetspartners

Varje månad finns erbjudanden från olika samarbetspartners till de med kreditkort från Supreme Card. Det är då allt från rabatter på soffor och inredning till resor och upplevelser.

Ett resekort som både ger bonus, service vid bokning och säkerhet på resan. Detta till ett pris som alla klarar av.

9/10

Tillägg:

 • Betalförsäkring

Betalförsäkring är en tilläggsförsäkring som kan tecknas till kreditkorten från Supreme Card. Försäkringen kan ge ersättning om personen blir arbetslös, sjukskriven eller avlider. I detta fall ersätts månadsinbetalningen på kortet i upp till 12 månader.

Vid arbetslöshet och sjukskrivning minskar inkomsten kraftigt och det kan upplevas svårt att betala de skulder som finns på kortet. Med hjälp av denna försäkring behöver inte oron finnas för att denna situation som ska uppstå.

Supreme Card World passar dig som…

Supreme Card World passar dig som älskar att resa. Det är ett mycket tydligt resekreditkort med mängder av fördelar både före och under resan. Med en årsavgift på drygt 1000kr är det ett av de billigare resekreditkorten där Conciergeservice ingår. En tjänst som kan utnyttjas dygnet runt oavsett om man akut behöver hitta en tandläkare eller vill boka bio.

Andra förmåner är StopService, tillgång till lounger och reseförsäkring. Dessutom ges bonuspoäng på alla inköp. Poäng som sedan kan användas till att köpa allt från köksredskap till reserelaterade produkter.

Slutbetyg 9/10 (Som resekreditkort)

Ansök om Supreme Card World
Sammanfattning

Sammanfattning

Supreme Card Word är ett mycket bra resekreditkort som med dess fördelar både förenklar resandet och skapar trygghet under resan. Enkelheten skapas genom Concierge-service, Loungetillgångar och Reseförsäkring. Tryggheten genom StopSerivce.

Det är ett dyrare kreditkort än många andra resekreditkort. Men då ges även betydligt mer fördelar. Kan rekommenderas till de som söker extra bekvämlighet och säkerhet under resan.