Krea – ny låneförmedlare hos Sverigekontanter.se

Hos Krea kan du som exempelvis har en enskild firma eller ett aktiebolag få hjälp med att ta en företagskredit eller få ett företagslån. När du klickar dig in till Kreas hemsida märker du snabbt att de är digitalt uppdaterade och allt går att göra smidigt via deras hemsida. Krea lånar själva inte ut pengar utan hjälper dig att jämföra lån mellan sina 20 olika långivare och banker.

Ansök och få svar inom 48 timmar

När du gör en ansökan skickas den iväg till Kreas samarbetspartners som i sin tur svarar inom 48 timmar med ett låneerbjudande som är anpassat för just dig. Du kan ansöka om lån enda upp till 5 miljoner kronor och kan amortera av ditt lån från 1 till 18 år. Processen går snabbt och du signerar enkelt med ditt personliga BankID.

Krav för att få låna

Först och främst kräver de flesta långivare en personlig borgen som alltså blir skyldig långivaren de lånade pengarna om det inte betalas in i tid av företaget. Du behöver ha fyllt 18 år, vara svensk medborgare samt ha en ordnad ekonomi. Du får heller inte ha något skuldsaldo hos Kronofogden eller några betalningsanmärkningar. Lånet i sig behöver ingen säkerhet mer än en borgensman, du kan däremot komplettera din ansökan genom att svara på frågor samt skicka in förväntad omsättning och bokföring med mera.