Kundfinans förenklar fakturahantering

kundfinans logaHar du tappat bort en faktura eller glömt bort hur stort belopp som ska betalas? Sådant händer alla och för att underlätta det för låntagarna har nu Kundfinans infört möjligheten till att ladda ner fakturorna i PDF-format när som helst. Genom att logga in på ”Mina Sidor” och klicka på ”Dina lån” får man snabbt en överblick på samtliga fakturor, förfallodatum och belopp. Det är även här det nu går att ladda hem fakturorna för de som inte enbart vill se informationen på skärmen.

Denna förändring har genomförts efter att Kundfinans fått information av flera låntagare att de haft problem med att motta email från företaget innehållandes fakturor. Genom att man själv kan logga in och ladda hem den minskas därmed problematiken med spamfilter och liknande. Möjligheten kvarstår däremot att få fakturan via post eller e-post för den som vill det.

Om Kundfinans

Kundfinans är ett s.k SMS-låneföretag som erbjuder lån mellan 500kr och 12.000kr. Amorteringstiden är fast vid 30 eller 90 dagar beroende på lånesumma. De har en bra webbplats som tydlig talar om för låntagaren hur mycket de olika lånen kommer att kosta. Till dess nackdel kan kostnaderna för lånen lyftas upp. I jämförelse mot många andra snabblåneföretag som erbjuder lån till personer med betalningsanmärkning så ligger de relativt högt. Att låna 1000kr en månad kostar 200kr vilket är dubbelt så mycket som hos Onea och nästan fyra gånger dyrare än hos Credway.

Skillnaden är däremot liten i kronor och ören. Men på de större lånen blir skillnaden ännu större och Kundfinans är därmed ett företag som Sverigekrediter.se enbart rekommenderar till de som vill låna små belopp och är beredd att återbetala dessa inom en kort tid.

Läs mer:

Till Kundfinans

Recension på Kundfinans

Recension på Credway