Lån utan uppläggningsavgift hos Lendo

lendo logaFör tillfället är det extra sparsamt att teckna ett lån via låneförmedlingsföretaget Lendo. Detta eftersom de just nu bjuder på uppläggningsavgiften.

Lendo är en av Sveriges största låneförmedlare och förmedlar årligen tusentals lån till svenska lånekunder. Deras affärsidé går ut på att låta kunden berätta om sina förutsättningar och behov av lån och sedan skicka låneförfrågan till en rad olika banker och låneinstitut. Dessa får ge förslag på ränta och avtal till låntagaren och denna får sedan välja vilket alternativ som är bäst.

Den stora fördelen för konsumenten är att Lendo jämför en rad banker vilket är mycket tidssparande. Utöver det tas enbart en kreditupplysning vilket ska jämföras med om man kontaktat samtliga banker på egen hand då en kreditupplysning skulle komma att genomföras av vardera bank.

Har du tänkt ta lån eller vill du omförhandla nuvarande lån? Kontakta Lendo för ett kostnadsfritt förslag på lånevillkor från flera olika banker. För tillfället är det ju extra lönsamt eftersom Lendo står för eventuell uppläggningsavgift.

Besök Lendo