Nyhet – Låna pengar till fettfrysning

Har du hört om coolsculpting eller fettfrysning som det också kallas på svenska? Coolsculpting är en ny trend som nu blossat upp i skönhetsbranschen. Den här metoden kommer mer eller mindre frysa bort ditt fett och är den enda behandlingen av sitt slag som blivit godkänd av FDA. FDA står för Food and drug administration som i enklast förklaring finns till för att bevara och ta hand om människors hälsa. Med andra ord är det en behandling som blivit beprövad för att du ska känna dig säker innan du utför en fettfrysning.

Låna pengar med låg ränta till fettfrysning

För att du ska kunna finansiera en fettfrysning eller liknande skönhetsingrepp kan det ibland vara svårt att lägga ut summan direkt. Därför kan det vara klokt att du kollar runt bland olika långivare eller låneförmedlare som kan hjälpa dig med ett snabbt lån med den bästa räntan på marknaden. För att du ska kunna hitta i lånedjungeln är det smart att ta hjälp av en låneförmedlare som hjälper dig jämföra lån på nätet helt gratis.

Låna till fettfrysning med låneförmedlaren Enklare?

Du kan börja med att kolla in låneförmedlaren Enklare som hjälper dig med flera låneerbjudanden på endast någon minut. För att ansöka via Enklare ska du gå in på deras hemsida och fylla i dina kontaktuppgifter och hur mycket pengar du önskar låna. I samma ansökan fyller du även i hur lång amorteringstid du vill ha. Du kommer signera tryggt och säkert via BankID och sedan få erbjudanden från ett flertal banker och långivare som Enklare samarbetar med. När du fått dina erbjudanden kan du i lugn och ro gå igenom varje långivares erbjudande och se räntan samt räkna ut totalsumman av lånet. Hos Enklare kan du få en ränta mellan 2, 95 % upp till 26 % beroende på vilken långivare som ger dig erbjudandet baserat på ditt ekonomiska tillstånd.

Låna pengar billigt till fettfrysning

Du kan också vända dig till exempelvis Axo Finans som också är en låneförmedlare som samarbetar med stora namn så som Forex Bank, Coop, Santander Consumer Bank, Wasa Kredit med flera. Via Axo Finans kan du låna upp till 600 000 kronor med en minimumsumma på 5 000 kronor. Med hjälp av sina samarbetspartners kommer du kunna välja och vraka mellan ett flertal långivare, bland annat de som nämnts ovan. När du gör en ansökan hos Axo Finans är du sedan inte tvungen att ta ett lån. Du kan dra dig ur utan att betala några extra avgifter eller dylikt.

Vad kollar långivare på vid utlåning?

För att du ska få ta ett lån behövs det en viss säkerhet för långivaren för att dem ska kunna veta att du kan betala tillbaka lånet i tid. Därför är det en del faktorer som spelar in i beslutet som är följande:

• Din inkomst

• Dina skulder

• Om du äger något (hus, bil eller liknande)

• Betalningsanmärkningar

• Skuldsaldo hos Kronofogden

• Om du har någon medsökande

Det här är standardfaktorer som du kommer bli bedömd på. Ansöker du om lån via en låneförmedlare kommer det endast göras en kreditupplysning som oftast inte görs via UC vid sådana typer av lån. Det innebär att din kreditvärdighet hos

Vad är coolsculpting?

För att du ska ha full koll på vad coolsculpting faktiskt är kommer här lite information som kan vara bra att ta del av. Som du säkert läst om i flera tidningar eller via andra träningsrelaterade sajter går det inte att punktförbränna fett på kroppen via träning. Coolsculpting eller fettfrysning har landat på marknaden för dig som vill punktförbränna fett. Dina lokala fettdepåer behandlas med hjälp av kyla som är koncentrerad och kontrollerad som också kallas för cryolipolys.

Så här går det till

Du kommer behöva göra en konsultation där en behandlare kollar på dina fettdepåer genom att greppa tag där du vill göra behandlingen för att se till att du har tillräckligt med greppbart fett. Några munstycken placeras sedan på din kropp där du vill ta bort fett, som ska ”traumatisera” dina fettceller. Dina fettceller kommer i behandlingen frysas ner till cirka minus 11 grader. Din kropps lymfa tar naturligt hand om dina döda fettceller efter behandlingen som du sedan kissar ut under en viss period. Ditt fett kommer sugas in i munstyckena där ett vakuum kommer skapas och det är där fettfrysningen kommer ske.

Gör behandlingen ont?

Du kommer känna ett visst obehag i början av behandlingen då det kommer svida lite i huden, tänk dig en riktigt kall dag där minusstrecket har passerats. Efter ett tag känner du knappt av den svidande kylan som i princip gör att huden domnar av vilket framkallas av fettfrysningen. När behandlingen är färdig kommer din behandlare utföra en massage som kan upplevas som ganska smärtsam, men är också det enda som kan upplevas som smärtsam i behandlingen.

Vad som sker i kroppen vid fettfrysning

Dina fettceller i kroppen är mycket känsliga för kyla vilket innebär att de kommer minska med hjälp av kontrollerad kyla. Det som sker i din kropp efter en fettfrysning är att fettcellerna dör och en ny process i din kropp startas under cirka 4 månaders tid. När dina fettceller dött kommer kroppen naturligt att ta bort tjockleken av fettlagret. Du behöver oftast göra 2 behandlingar för att få ett så bra resultat som möjligt. Kom ihåg att när dina fettceller dör efter en behandling kommer de inte att komma tillbaka.

Fördelar

Din coolsculpting utförs på en salong och passar för dig som vill punktförbränna fett. Har du kanske alltid velat behandla dina kärlekshandtag, mage eller lår är det här en behandling som kan behandla just dessa områden. Det du dock ska komma ihåg är att coolsculpting inte är någon viktminskningsmetod och den behandlar endast ”greppbart” fett. Du ska ha så kallat ”mjukt fett” för att det ska kunna behandlas, även kallat subkutant fett. Sitter ditt fett bakom exempelvis din bukvägg kommer behandlingen inte fungera.

• Du behöver inte många behandlingar för att uppnå ett önskat resultat

• Behandlingen går snabbt

• Behandlingen är inte särskilt smärtsam

• Du kan gå tillbaka till ditt vardagsliv direkt efter behandlingen

• Du gör inget kirurgiskt ingrepp

• Du kan punktförbränna fett vilket inte går med hjälp av träning

• Det tas i nästan alla fall en före- och efterbild som gör att du enkelt kan jämföra och se resultatet svart på vitt

Nackdelar

• Du kan få svullnader och blåmärken

• Det är relativt kostsamt

• Du får inte göra behandlingen om du ammar eller är gravid

• Personerna som utför behandlingen har oftast ingen medicinsk utbildning

• Du får ingen uppföljning efter behandlingen vilket kan anses problematiskt

• I vissa fall ger behandlingen ingen effekt

Kan omvandlas till farligt fett

En nackdel med fettfrysning som du som kund inte får information om är att fettväven innehåller nerver och kärl som kan komma att skadas av kyla. Det fett som är kvar kan oturligt nog omlagras i andra fettceller i din kropp. Det fett i din kropp som omvandlats kan omvandlas till farligare fett – med andra ord kan du se smalare ut men istället har du fått farligare fett som lagrats. Dessutom kommer du inte få någon uppföljning vilket ur ett medicinskt perspektiv inte är särskilt bra. I och med att man inte vet vad en sådan behandling kan medföra i framtiden och hur hälsan kommer påverkas.