LendingWire – Ny låneförmedlare hos Sverigekontanter.se

LendingWire är låneförmedlaren som samarbetar med en hel del långivare på marknaden. Hos LendingWire kan du låna upp till 600.000 kronor vilket är bra för dig som behöver ett lite större lån. Kraven hos LendingWire är väldigt minimala, något som passar dig som blivit nekad lån hos storbankerna.

Ingen kreditupplysning via UC

LendingWire använder sig inte av UC som kreditupplysningstjänst vilket är positivt för dig som som inte vill dra ner din kreditvärdighet. De använder sig istället av Bisnode eller Creditsafe för att göra en kreditupplysning på dig.

Inga inkomstkrav

LendingWire gör en individuell bedömning av din ekonomi, men har inga krav på inkomstbelopp när du ansöker om ett lån. Det enda du behöver ha är ett giltigt BankID och du måste vara myndig, alltså ha fyllt 18 år.

Ränta och amorteringstid

Räntan sätts individuellt och den kortaste amorteringstiden ligger på 1 år och den längsta ligger på 15 år, beroende på vilken långivare du väljer. Gå in på LendingWires hemsida för att hitta de långivare de samarbetar med för att se respektive låneerbjudanden.

Övriga kostnader

När du tar ett lån via LendingWire kommer du behöva betala en uppläggningsavgift på 495 kronor. Du kommer också behöva betala en aviavgift månadsvis på 35 kronor, någonting som kan vara bra att veta om.