Lendo bjuder på uppläggningsavgiften

lendo rabattJust nu har låneförmedlaren Lendo en kampanj som gör att man slipper uppläggningsavgiften på lånet om det tecknas via dem. Då företaget samarbetar med över 20 banker blir summan man sparar olika beroende på vilken bank som lånet sedan tecknas hos. Men det handlar om en möjlighet att spara mellan 0 och 500kr för den som utnyttjar detta erbjudande. Pengar att spara för den som ändå tänkt teckna ett privatlån.

Någon kod behöver inte anges utan rabatten dras automatiskt när ett lån tecknas. Erbjudandet är gällande fram till sista januari 2016.

Så fungerar Lendo

lendo logaLendo är en av Sveriges mest kända och äldsta låneförmedlare på nätet. Företaget hjälper varje månad mängder av personer att hitta det lån som passar bäst gällande både ränta, amorteringstid och summa. Att använda sig av tjänsten är helt gratis och fungerar på följande sätt:

  • Ansökan

En ansökan genomförs på hemsidan. Där fyller man i önskat belopp, amorteringstid och personuppgifter.

  • Bankerna jämförs

Lendo tar en kreditupplysning. Därefter skickas en slags kopia på denna upplysning till de banker som Lendo samarbetar med. De får i sin tur skicka tillbaka ett låneförslag.

  • Presentation

Samtliga låneförslag som Lendo får av bankerna skickas vidare till personen som sedan i lugn och ro kan välja vilken bank som ger det bästa alternativet och därmed var lånet ska tecknas.

Skuldebrevet skrivs under och returneras och pengarna betalas sedan ut inom 2-5 bankdagar. Enklast är att skriva under det digitalt då processen därmed tar kortare tid.

Besök Lendo