Nystart Finans – ny låneförmedlare hos Sverigekontanter

Nystart Finans är låneförmedlaren som hjälper dig samla dina dyra lån och krediter till ett och samma lån som genererar en lägre månadskostnad samt bättre överblick över din ekonomi. Du får ett helt unikt erbjudande som passar just dig efter att ansökan skickats in och får svar samma dag.

Baka ihop dina lån upp till 500 000 kronor

Hos Nystart Finans kan du med lån mellan 30 000 kronor upp till 500 000 kronor samla dina lån med hjälp av det så kallade ”Nystartslånet”. Om du har betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden kan du ändå ansöka om Nystartslånet då företaget inte lägger någon värdering vid antalet UC/kreditupplysningar i ditt namn. Räntan sätts individuellt beroende på din ekonomiska situation och amorteringstiden ligger på mellan 2 till 15 år.

Såhär går du till väga

 För att få ansöka om ett Nystartslån behöver du ha fyllt 18 år och du eller din eventuella medsökande behöver kunna bevisa att en fast anställning finns.  Du gör först en intresseanmälan där alla dina uppgifter fylls i och skickar iväg det till Nystart Finans. Efter detta blir du kontaktad av en handläggare som tillsammans med dig för att hitta den smidigaste vägen mot skuldfrihet men också en lägre månadskostnad.