Anmärkning.se

Uppdaterad:
  • Tillåter betalningsanmärkningar
  • Låna 10 000 – 350 000
  • Tjänsten är helt kostnadsfri
  • Betyg 7/10
Till Anmärkning.se

Om Anmärkning.se

Anmärkning.se är en lånjämförelsesajt som samarbetar med många banker samt låneförmedlare som specialiserar sig på lån trots att du har betalningsanmärkningar, med andra ord så speglar namnet dess innehåll. Denna tjänst är en del av Lendo AB och jämför privatlån för att hitta det bästa för just dig.

Få hjälp att samla lån trots betalningsanmärkningar

Besök Anmärkning.se för att sänka dina lånekostnader trots att du har betalningsanmärkningar

Detta företag vill alltså kunna ge dig chansen att låna pengar trots att du har en tidigare betalningsanmärkning. Många långivare kräver att du inte har någon betalningsanmärkning, därför är denna sida mycket användbar för dig som vill ta ett lån trots detta.

Samla dina lån med Anmärkning.se

Anmärkning.se kan även hjälpa dig att samla dina lån, men har mest riktat in sig på personer som har svårt att få lån på grund av tidigare betalningsanmärkningar. Det negativa med denna tjänst är att det är låga max-lånebelopp. De är specialiserade på denna produkt vilket gör att du kan bli skuldfri mycket snabbare och komma undan billigare vilket är väldigt positivt. Det är också mycket positivt att de samarbetar med så många banker, du kan gå in på hemsidan för att se exakt vilka banker som anmärkning.se samarbetar med.

Största fördelen med Anmärkning.se

Det som givetvis är denna sajts största fördel är just vilka personer de riktar sig till – personer som har svårt att få lån på grund av tidigare betalningsanmärkningar. Detta är givetvis positivt då vissa personer kan ha haft en jobbig period rent ekonomiskt men som nu ordnat upp sig och faktiskt är kreditvärdiga trots sina tidigare betalningsanmärkningar.

Storlek och amorteringstid

Du kan lägga upp ett lån om 10 000 till 350 000 kronor som har en återbetalningstid på 1 år till 15 år. Du väljer själv din återbetalningstid, däremot kan det vara klokt att välja en kortare amorteringstid vid mindre lån då den effektiva räntan påverkas av den återbetalningstid du valt. Det första du ser när du kommer in på anmärknings hemsida är ett kalkyleringsverktyg där det är enkelt att klicka in hur mycket du är ute efter att låna samt återbetalningstiden. Det finns även möjlighet att samla dina lån, om du klickar i denna så kommer det upp ännu en linje där du kan välja hur många år du tänker dig betala tillbaka dessa på.

Lånebeloppen som erbjuds är relativt låga om man söker runt lite där vissa går upp enda till 600 000 kronor. Du behöver inte betala varken startavgift eller aviavgift vilket ger denna tjänst ett riktigt högt betyg då många tar ut dessa typer av avgifter.

Betyg 4/5

Räntesats

Anmärkning.se är en tjänst som är helt kostnadsfri vilket höjer betyget väldigt mycket. När du gör en ansökan så skickas den vidare till en hel del långivare som alla konkurrerar om att få just dig som kund och på så sätt vill ge den bästa räntan som det bara går. Du kan komma undan billigt med en låg ränta på mellan 2,95 % till 29, 95 % vilket är mycket ovanligt när det kommer till ansökningar vid betalningsanmärkningar. Långivarna är medvetna om att en risk tas, men beroende på betalningsanmärkningarnas egenskaper, så som ålder och storlek, så kan du få en bättre ränta i jämförelse med många andra långivare som tänker tvärt om.

Betyg 3,5/5

Kapitalkostnad:

I och med att räntan skiljer sig från person till person då den är personlig efter att en handläggare bedömt din kreditvärdighet. Därför kan du aldrig se din exakta kapitalkostnad innan din ansökan blivit behandlad, däremot kan du använda hemsidans kalkyleringsverktyg där du kan se på ett ungefär. Räntan du får baseras alltså på din nuvarande kreditvärdighet, alltså bedömds detta utifrån din inkomst i dagsläget. Desto högre inkomst, desto bättre blir dina villkor för din individuella ränta för lånet.

Ta lån via anmärkning.se

Du väljer först och främst att välja hur mycket pengar du vill låna samt hur lång återbetalningstiden ska vara på. Det blir ju givetvis billigare ju snabbare du väljer att betala tillbaka lånet. När du fyllt i dessa två kolumner, eller valt ”samla lån” och baka in alla krediter till ett och samma lån vilket i de flesta fall är mycket billigare.

Identifiera dig enkelt med BankID.

Du måste även fylla i ditt personnummer innan du klickar dig till nästa sida. Detta kallar vi för ”steg 2” där du smidigt loggar in genom att använda dig av identifieringsmetoden BankID. När du väl är identifierad så fyller du i dina personuppgifter samt din ekonomiska situation vilket går på mindre än några minuter. Efter detta steg så skickas din ansökan till anmärkning.se och de skickar sedan iväg dessa till samtliga banker som sedan gör allt för att få dig som kund. I detta skede förhandlar anmärkning.se med bankerna för att få ett så billigt lån som möjligt.

 

Svar inom 24 timmar

Låneansökan tar högst 24 timmar för handläggarna att betrakta innan den skickas tillbaka till dig, godkänd eller icke godkänd. Anmärkning.se är specialiserade på samlingslån och är alltså en produkt som de erbjuder för att få dig skuldfri så snabbt som möjligt. Det spelar heller ingen roll vilken typ av betalningsanmärkning du har, däremot så finns det saker du kan göra för att förbättra din kreditvärdighet. Detta kan göra genom att samla dina lån och krediter, alltid betala räkningarna i tid samt säga upp outnyttjade kreditkort samt krediter.

Betyg 4/5

Krav

1. Personen ska vara minst 18 år

2. Personen ska ha en årsinkomst på minst 120 000 kronor

3. Personen ska ha ett mobilt BankID

4. Personen får inte ha ett aktivt skuldsaldo hos Kronofogden utan måste vara skuldfri sedan sex månader tillbaka eller mer

5. Personen måste vara folkbokförd i Sverige sedan minst 1 år tillbaka

Betyg 4/5

Övrigt

Kontoret som tillhör anmärkning.se kan du hitta i Stockholm, och har du några frågor eller funderingar finns det en trevlig kundservice som du kan nå på telefonnummer 0771 13 13 20 som mer än gärna svarar på dina frågor. Du kan även välja att maila till kundservice@anmärkning.se som är bra om du inte har några brådskande frågor, de bör du ta via telefon.

Snabbt och kostnadsfritt med anmärkning.se

Det som gör denna jämförelsesajt så bra är att det är kostnadsfritt samt att allt går väldigt snabbt. För en låntagare så är det viktigt att det går snabbt och smidigt vilket det gör hos anmärkning.se. Det är givetvis otroligt bra att en sådan här tjänst finns då det kan vara svårt för en person som har gamla betalningsanmärkningar att hitta banker som lånar ut trots omständigheterna. Det är också skönt att det finns olika alternativ och att anmärkning.se samarbetar med dig och inte jobbar mot dig som många långivare gör i dessa lägen.

Betyg: 7/10 av sverigekontanter.se

Besök Anmärkning.se för att sänka dina lånekostnader trots att du har betalningsanmärkningar
Sammanfattning

Sammanfattning

Anmärkning.se samarbetar tillsammans med Lendo AB vilket är ett respekterat företag, detta gör att det känns tryggt att använda sig av denna tjänst. De samarbetar med en hel del olika banker och gör sitt bästa för att hitta en bank som hjälper dig att få ett lån trots tidigare betalningsanmärkningar. För att kunna ta hjälp av denna tjänst behöver du dock vara skuldfri sedan 6 månader tillbaka och inte ha någon pågående skuld hos Kronofogden.

Samla dina lån och minska dina kostnader

Denna tjänst passar givetvis dig som tidigare hamnat lite snett i form av betalningsanmärkningar och för dig som vill samla dina lån. Genom att samla dina lån minskar du dina kostnader. Här får du specialhjälp och kan jämföra samtliga banker för att hitta en bank som tar emot din ansökan trots dina betalningsanmärkningar. Att använda sig av anmärkning.se är dessutom kostnadsfritt och det tillkommer ingen aviavgift eller anslutningsavgift.

Anmärkning.se: Betyg 7/10