Good Cash

Uppdaterad:
 • Låna 5.000 kr – 50.000 kr
 • Fast ränta på 25,74%
 • Bra lån om du har betalningsanmärkning
 • Betyg 8/10
Till Good Cash

Good Cash kan vara ett bra sätt att samla småkrediter för att därmed få ner månadskostnaden för sina lån.
Att låna till annat rekommenderas inte då räntan trots allt är hög.

Besök Good Cash

Fördelar med Good Cash

 1. Går att låna med betalningsanmärkning, även om det medför att räntan därför är lite högre.
 2. De har fast ränta och alla får samma räntesats. Det blir därmed väldigt tydligt vad lånet kommer att kosta.
 3. Det tillkommer varken uppläggningsavgift eller aviavgift.

 

Goodcash låna 50 000

Storlek och amorteringstid

Good Cash lånar ut mellan 5.000 kr och 50.000 kr. Då lånet är uppbyggt som ett privatlån (gällande ränta och amorteringstid) är det en bra nivå som erbjuds. Detta inte minst då de främst vänder sig till dig med betalningsanmärkningar. (Har du inga betalningsanmärkningar så rekommenderar vi Lendo för att få en bra ränta.)

Amorteringstiden är ett till åtta år. Det speglar tydligt summan som går att låna ut. Här ska tilläggas att du alltid får betala tillbaka lånet i förväg.

Även om du ansöker om lån upp till 50 000 kr så kan Good Cash välja att bevilja lånet men till en lägre summa. Om du sedan sköter inbetalningarna kan du senare ansöka om att höja lånet. 

goodcash fördelar

All återbetalning sker genom autogiro. För att kunna få lånet måste därför ett autogiromedgivande skickas med. Det finns en fördel att betala sina lån med autogiro eftersom det minskar risken att man glömmer att betala. Men samtidigt bör det vara låntagarens egna val. Ett litet minus får Good Cash alltså på denna punkt.

 

goodcash hur mycket vill du låna

Ränta hos Good Cash

Good Cash har ränta på 25,74%. Det tillkommer varken uppläggningsavgift eller aviavgift vilket är mycket positivt. Det är normalhög ränta för personer med dessa anmärkningar.

Du kan låna med betalningsanmärkning då Good Cash främst vänder sig just mot denna målgrupp. Vill du låna 5 – 10 000 kr även även Good Cash ett betydligt bättre alternativ än SMS-lån. Ett lån på 5000 kr kommer att betalas tillbaka med 5 724 kr på ett år. Det med en månadsbetalning på 477 kr månaden.

Det är dyrt att låna med betalningsanmärkning och du ska enbart göra detta för att samla mindre och dyrare krediter. I detta fall kan Good Cash vara Good Enough. Kommer bland de bästa i ränteläge för dessa summor och låntagaren har betalningsanmärkning.

Ta lån på Good Cash

Innan du tecknar ett lån bör du alltid räkna på om du kommer att klara kommande låneutgifter. På denna punkt har Good Cash en mycket bra funktion. Detta genom en lånekalkylator där du kan variera amorteringstid och lånebelopp och hitta en lagom nivå.

Eftersom de har fast ränta får alla samma räntesats. Det blir därmed extra tydligt vad lånet kommer att kosta.  Ett extra plus för att man kan klicka på ”Så här har vi räknat” och därmed få förklarat hur månadskostnaden är uträknad.

Goodcash varför låna pengar

Klicka på Ansök Direkt för att skicka in en ansökan. I detta skede uppger du personnummer, sysselsättning, månadsinkomst, boendekostnad, barn i hushållet samt övriga krediter. Därefter kan ansökan skickas in.

Om du blir beviljad lånet eller inte syns direkt på datorskärmen. Här kan det även framgå om ansökan kommer att bli behandlad manuellt vilket i så fall tar längre tid. I dessa fall kan det ta upp till 24 timmar.

Signera låneavtalet digitalt om lånet blir beviljat. Därmed kan pengarna snabbare betalas ut.

 

Goodcash låneuträknare

Om Good Cash:

GoodCash.se tillhandahåller en enkel och snabb låneservice på den svenska marknaden. Kunderna kan ansöka om lån hos GoodCash.se genom internet och företaget strävar efter att hjälpa de kunder som behöver, oavsett tidigare ekonomisk situation.

Krav för att få låna

 • Åldersgränsen är att personen måste fylla minst 20 det år som lånet tecknas.
 • Svenskt personnummer och skriven i Sverige
 • Betalningsanmärkningar är OK
 • Fast inkomst
 • Skuldsanering får ej pågå

 Övrigt

Betalningsfri månad:

Under de fyra första månaderna efter att lånet tecknades måste lånet betalas tillbaka varje månad enligt avtalet. Därefter finns möjlighet att välja en betalningsfri månad. Som mest går det att utnyttja detta erbjudande en gång per år. Efter att en betalningsfri månad används måste du även vänta minst fyra månader innan nästa kan utnyttjas. Den som använder en i december kan därmed använda nästa i maj.

Rörig meny

I menyn finns Lånevillkor och därunder kan man klicka på ”Låna 5.000 kr” eller ”Låna 10.000 kr”. Men det är exakt samma lån. På flera ställen i menyn känns det att man presenterar orelevant information.

Slutbetyg 8/10

Besök Good Cash
Sammanfattning

Sammanfattning

Good Cash har hittat en balans som är till företagets fördel. De lånar ut 5 – 50 000 kr till de personer som annars har svårt att få lån (pga. Betalningsanmärkningar). Detta till en fast ränta som är i nivå med vad man får hos andra kreditinstitut på marknaden. Fördelen med fast ränta i detta fall är att man direkt ser hur mycket lånet kommer att kosta.

Gällande lånet har det bra tydlighet. Detta med att man kan räkna ut månadskostnaden på lånet.  Att man kan få en betalningsfri månad kan även ses som en fördel (även om det gör lånet dyrare i längden).

Ett bra alternativ för den som har betalningsanmärkning och vill lösa småkrediter med detta lån. Då kan månadskostnaden bli lägre. Men med tanke på att det trots allt är en effektiv ränta kring 30% bör man inte ta det för andra orsaker.

Good Cash: Betyg 8/10