Moank

Uppdaterad:
 • Låna 25.000-600.000 kr
 • Låg ränta i förhållande till konkurrenter
 • Låna med allmän betalningsanmärkning
 • Betyg 7/10
Till Moank

Med hjälp av personlig kontakt, AI verktyg och ansvarsfull utlåning erbjuder Moank privatlån och försäkringar till attraktiva villkor anpassade efter dina behov.

Besök Moank

 

Storlek och amorteringstid

Hos Moank kan du låna pengar från 25.000 kr till 600. 000 kr. Du kan använda lånet till det du önskar och månadskostnaden anpassas efter dina ekonomiska förutsättningar. Processen är smidig och du kan när som helst betala av delar eller hela lånet utan extra kostnad.

Återbetalningstiden är mellan 1 – 15 år.

Ränta

Moanks ränta startar på 3,9 %.

 

 

 

 

 

 

 

 

Erbjuder Moank billiga privatlån?

Om Moank är ett bra ekonomiskt alternativ beror främst på om låntagaren har betalningsanmärkningar eller inte. De som har anmärkningar har betydligt svårare att få lån hos kreditföretag och räntan är också relativt hög. Hos flera kreditgivare ges en ränta på över 25%. Att då låna via Moank kan vara ett bra alternativ. Detta eftersom företaget erbjuder lån även om man har upp till två allmänna betalningsanmärkningar.

För de som inte har betalningsanmärkning och vill låna större belopp under längre tid bör det däremot finnas bättre ekonomiska alternativ. Genomför en gratis lånejämförelse via ex Lendo och jämför de alternativ som erbjuds mot vad Moank kan erbjuda- välj sedan det bästa alternativet.

 

Ta lån på Moank

Det är både enkelt och tydligt att teckna ett lån på Moank.

 

 

 

 

 

 

 

Genom två reglage väljer man hur stort belopp som önskas lånas samt under hur många månader som amorteringen önskas ske på. En mycket stor fördel är att de på ett tydligt sätt presenterar lånets kostnader. Det framgår direkt vad månadsbetalningen skulle bli på lånet, vad den maximala effektiva räntan skulle bli samt hur stort belopp i ränta som ska betalas under hela låneperioden.

I och med att de presenterar effektiv ränta samt kapitalkostnad (kostnad för lånet ex. amortering) blir det enkelt att jämföra detta lån mot andra för att därmed hitta bäst avtal.

När man är nöjd med vald summa och amorteringstid går man vidare genom att klicka på ”Gå vidare”. Nu fyller man i personuppgifter, uppgifter om sin ekonomi samt bankuppgifter. Genom att signera med BankID bekräftar man sin identitet och kan signera låneansökan.

Om låneansökan blir beviljad tar det ungefär cirka en bankdag innan pengarna sitter på låntagarens konto. Återbetalning sker sedan via autogiro.

Kortfakta:

Låna med allmän betalningsanmärkning? Ja- max 2

Låna utan UC?  Nej

Helgutbetalningar? Nej

Lån för person under 20 år?   Nej

Krav

Moank har en föredömlig presentation av de krav som måste vara uppfyllda för att kunna få ett lån beviljat hos företaget. Dessa kan ses på webbplatsens första sida och är följande:

 • Låntagaren måste vara minst 20 år
 • Låntagaren måste ha en årsinkomst på 150.000 kr eller mer
 • Låntagaren får maximalt ha två allmänna betalningsanmärkningar
 • Låntagaren får inte ha skuldsaldo hos Kronofogden senaste 12 månaderna
 • Låntagaren ska vara folkbokförd i Sverige och inneha svenskt personnummer

Utöver dessa krav ska man klara av den kreditprövning som Moank genomför. Kraven ovan är alltså enbart grundläggande krav. Även de som uppfyller dessa kan få sin låneansökan avslagen om Moank anser att låntagaren har för dålig kreditvärdighet eller betalningsförmåga.

 

Slutbetyg 7/10

Besök Moank

 

Sammanfattning

Sammanfattning

Moank skriver stor på hemsidan att det är det ”Schyssta lånet”.

 • De ställer inga krav på säkerhet
 • Möjlighet till förmånlig ränta och lägre månadskostnad
 • Personlig ekonomisk rådgivning utifrån dina behov.

Fördelen ligger även i tydligheten gällande kostnad för lånet och enkel låneansökan.

Moank: Betyg 7/10