SäkerFinans

Uppdaterad:
 • Prioriterar kundens säkerhet
 • Låna 1000 – 40 000
 • Öppet måndag – lördagar
 • Betyg 8/10
Till SäkerFinans

Om Säkerfinans Sms-lån

Detta är en kreditgivare som vill ge sina kunder den absolut bästa servicen, säkraste utbetalningarna och den senaste tekniken vid ansökning. De har ett två-delat företag där de erbjuder dels sms-lån och dels kontokredit. Vi kollar in deras sms-lån för att se om de är en bra långivare. Med en stor och tät djungel av långivare på webben kan det vara skönt att läsa om dem. Att läsa vad en opartiskt anser om långivare. Det kan du göra här.

Snabbt och enkelt – men framför allt säkert

Besök Säkerfinans för snabbt och säkert sms-lån

En klar fördel är att Säkerfinans har hårda krav på sig själva. De vill vara den säkraste långivare som finns på marknaden. Med deras affärsidé kan du låna snabbt och säkert.

Säkerfinans finns tillgänglig 6 dagar i veckan

En annan fördel är att Säkerfinans har öppet även på lördagar. Vissa har enbart öppet på vardagar vilket kan bli problematiskt vid frågor eller problem. Om kunden i fråga inte kan få hjälp på en eller två dagar, då väljer de troligen en annan långivare.

En nackdel är att sms-lånen har höga räntor. Dock är sms-lån alltid dyra vilket gör att de är sämre än vanliga banklån. Men om man inte önskar ett lån av en bank. Då är det viktigt att välja en seriös och säker långivare, vilket Säkerfinans som ut att vara.

Storlek och amorteringstid

Du kan låna endast 1000 kr och ända upp till 40,000 kr. Dock gäller lån på 40,000 kr för de återkommande kunderna. De som har lånat innan av Säkerfinans och som har återbetalat i tid.

Nya kunder får låna upp till 25,000 kr första gången. Efter det lånet är återbetalat kan du låna upp till 40,000 kr om du önskar det. Även gränsen för lånebeloppet speglar hur Säkerfinans arbetar. De vill inte ge ut mer än vad en ny kund eventuellt klarar. Med ett återbetalt lån har man visat dem att man klarar av det och kan då låna ett högre belopp.

Löptiden för lånen är mellan 90 dagar till 2 år. Räntan beror på din återbetalningstid. På deras hemsida ser du tydligt en tabell där de visar varje belopp med tillhörande ränta och löptid.

Det är en relativt hög ränta hos Säkerfinans.

Du kan enbart ta nya lån – inte lösa befintliga lån genom dem. Men trots att den effektiva räntan är hög har Säkerfinans mer säkerhet än flera andra långivare. De har också en kunnig support vilket är saker som gör att det blir något dyrare.

Betyg 3/5

Räntesats

Den fasta räntan hos Säkerfinans är 39%. Den effektiva räntan skiljer mellan belopp och återbetalningstid men ligger mellan 48 – 83%. Ju kortare tid och mindre belopp, ju högre blir den effektiva räntan.

Snabba lån kostar mer

Det är en hög ränta. Väldigt hög om man jämför med bankernas blancolån. Men om man jämför med andra snabblån, då ligger den likt andra snabblån-givare. Något under en del till och med. Om man vill låna snabbt kostar det en del vilket man aldrig kan komma undan.

Hos Säkerfinans tillkommer också en uppläggningsavgift på 395 kr. Uppläggningsavgiften ligger i mitten av skalan. Det finns en hel del långivare som inte har en uppläggningsavgift. Och det finns en hel del som har upp till drygt 900 kr.

Betyg 3/5

Kapitalkostnad:

På deras hemsida ser du under fliken “Villkor” en lång tabell. Denna tabell visar dig varje lånebelopp som de erbjuder. De visar återbetalningstiden för varje belopp samt den effektiva räntan för varje.

Tydliga villkor hos Säkerfinans

Tack vare deras tydlighet får man snabbt en tydlig bild av vilken ränta man ska betala. Sedan ser du också aktuella avgifter och räntor för deras lån. Det är här det står om uppläggningsavgiften. Det tillkommer också en avi-avgift på 35 kr per månad.

Ovan alla prisuppgifter kan du läsa deras villkor för att få ett lån hos dem. Deras villkor är lik många andra. De har inga orimliga krav på dig som kund. De är också tydliga med att de är väldigt seriösa genom hela processen, de vill att kunden ska vara säker. Från ansökan till återbetalning.

Ta lån via Säkerfinans Sms-lån

Om du vill ta ett lån hos Säkerfinans behöver du gå in på deras hemsida. Du kan gå direkt till deras sms-lån som har en egen flik. Om du känner dig osäker på hur du ska göra kan du klicka på fliken bredvid. Det står “Så här lånar du”. Här får du en instruktionsvideo och bra information.

Med deras hjälp kan alla skriva och skicka in en ansökan. Om du enbart klickar på sms-lån, se nedan.

 • Klicka på fliken “Sms-lån”
 • Skriv i ditt personnummer samt telefonnummer
 • Dra knappen för lånebeloppet dit du önskar
 • Välj den återbetalningstiden som passar dig
 • Kontrollera texten nedanför där du ser alla olika uppgifter som gäller ditt lån
 • Klicka på “Ansök nu”
 • Fyll i dina uppgifter samt bankuppgifter, klicka på “Fortsätt”
 • Fyll i dina ekonomiska uppgifter, kicka på “Fortsätt”
 • Fyll i kompletterande uppgifter, klicka på “Ansök”
 • Bekräfta ansökan med ditt bank-id alternativt få avtal hemskickat för underskrift

Överföring sker omgående

Du kommer att få ett sms eller ett mail så snart ansökan är behandlad. Behandlingstiderna är under öppettiderna vardagar 08 – 18 samt lördagar 10 – 15. Vid godkänd ansökan sker överföringen omgående. Du har då lånet på ditt konto samma eller nästkommande vardag.

Betyg 4/5

Krav

1. Personen ska vara minst 20 år.

2. Inkomstkrav 150,000 kr i taxerad inkomst.

3. Personen ska ha ett mobilt Bank-id eller skriva under avtal i pappersform.

4. Personen får inte ha ett skuldsaldo hos kronofogden. Anmärkningar får inte heller finnas.

5. Måste ha ett mobilabonnemang.

Betyg 3/5

Övrigt

Det som är mest talande med Säkerfinans är att din säkerhet är prioritet nummer 1. Om du känner dig osäker med att ta ett lån online kan dessa vara för dig. De har inte bara Högsta Kreditvärdighet från UC. De har också 3 andra bolag som sköter säkerhet på internet.

 

Det är väldigt viktigt att lämna sina uppgifter till en säker och pålitlig långivare. Många olyckor kan hända om dina uppgifter kommer i fel händer. Detta är en av de starkaste sidorna som Säkerfinans har.

Kontakta Säkerfinans för rådgivning

Om man som kund känner någon sort oro eller har någon fundering kring lån och ekonomi, då kan man kontakta kundservicen. De vill gärna att man ringer dem, de kan ge dig råd och tips angående din ekonomi eller lån. Deras affärsidé gäller även rådgivning för nya eller befintliga kunder. Något som är en säkerhet för dig som kund.

Betyg: 8/10 av sverigekontanter.se

Besök Säkerfinans
Sammanfattning

Sammanfattning

Denna långivare är ett företag som också äger en annan sida för snabblån, nämligen Snabbfinans. Även den långivaren har liknande villkor och affärsidé. Ägarna bakom Säkerfinans heter S & A Sverige AB.

Sedan år 2011 har S & A Sverige AB aktivt arbetat för att ge kunder en säker, trygg och enkel kredit. De vill vara det ledande företaget inom snabblån.

Deras täta samarbete med Svenska Konsumentkreditföretagen Ekonomisk Förening eller SKEF har de en ansvarsfull roll som långivare. I denna förening kan endast seriösa och pålitliga långivare vara medlemmar i. Tillsammans arbetar de för att Sverige ska ha godkända långivare som tar ansvar för sin verksamhet.

Säkerfinans – en säker långivare

Säkerfinans passar alla som är utan skulder och anmärkningar, som har en stabil inkomst och en medvetenhet. Att vara medveten om vad ett lån innebär och de kostnader som tillkommer. Säkerfinans passar de som vill ha en seriös långivare. Någon som har öppet 6 dagar i veckan där kompetent support finns för dig som kund. När du vill ha ett snabbt men säkert lån.

SäkerFinans: Betyg 8/10