Vinn biobiljetter hos Ferratum

ferratum logaFör tillfället genomför Ferratum en enkel tävling där man kan vinna två biobiljetter. Reglerna är enkla – i alla fall om har ett konto på Instagram.

För att vara med i tävlingen ska man ta ett kort på en aktivitet som visar hur man ”förgyller vardagen”. Det kan vara allt från att slappa i hängmattan till att spela fotboll med vänner. Det som förgyller vardagen kan ju vara helt olika från person till person. Denna bild postas sedan på Instagram och läggs under hashtaggen ”ferratum15”.

Det som avgör om man vinner är flera saker. Det kommer finnas en jury från Ferratum som tittar på bilderna men även hur många har klickat ”like” på bilden. De är däremot tydliga med att kreativitet kommer att belönas. Vinnaren kommer att bli meddelad via mail den andra oktober.

Men skynda på – Tävlingen tar slut sista september.

Men…Var medveten om att det bidrag som skickas in även kan användas av Ferratum i framtiden. I tävlingsreglerna framgår att man godkänner detta om en bild skickas in. Detta kan då användas i reklam eller i annan form utan att någon speciell ersättning måste ges ut från företaget. En rekommendation är därmed att inte välja en bild där det inte tydligt framgår vem det är på bilden.

Till Ferratum