Aros Företagslån – Snabbt och smidigt

Vare sig du har ett mellanstort eller litet företag, hjälper Aros Kapital dig genom att erbjuda lån snabbt och smidigt. Välj mellan Aros olika tjänster där du kan låna upp till 50 miljoner kronor. Kolla in de olika tjänsterna för att se exakt vad det är för krav för den specifika tjänsten.

Storlek och amorteringstid

Amorteringstiden för de olika lånen ser olika ut beroende på vilket lån du ansöker om. För tjänsten företagslån direkt har du en amorteringstid på 12 – 60 månader och du kan låna som mest 1 miljon kronor. Väljer du det stora företagslånet finns det egentligen inga beloppsbegränsningar, men Aros skriver ut att du kan låna mellan 1 miljon och 50 miljoner kronor där du kan få en amorteringstid på 20 år. Ansöker du om ett företagslån direkt med EU-stöd har du möjlighet att få ett lån upp till 275 000 kronor och amorteringstiden ligger på 24 – 60 månader.

Ränta

Räntan sätts individuellt som de flesta långivare brukar jobba. Det görs då en bedömning av eventuell borgensman och av företagets ekonomiska situation över lag. Räntan ligger som lägst på 7 % och som högst på 24 %. Du kan även spara via Aros där det finns en inlåningsränta som går upp till 1, 25 % per år.