Creddo – ny låneförmedlare hos Sverigekontanter

Äger du ett litet eller medelstort företag och behöver låna pengar på ett smidigt och tryggt sätt är Creddo företaget som kan hjälpa dig. Hjärnorna bakom företaget ville ge företagare samma chans till snabba, trygga lån via nätet som en privatperson blir erbjuden. Creddo jämför företagslån hos flera olika banker och långivare mellan 10 000 upp till 10 miljoner kronor. Det är klokt att utse en borgensman som går i borgen för företagslånet, då ökar chanserna att lånet blir beviljat.

Kostnadsfri låneförmedling

Det är helt gratis att ansöka om lån via Creddo och du kommer snabbt få erbjudanden från många långivare och banker. När du väl gjort din ansökan är den heller inte bindande vilket är bra om du skulle ångra dig. Amorteringstiden varierar mellan 1 månad upp till 5 år. Räntan är i många fall rörlig, däremot beror det på vilken långivare du använder dig av och hur räntan sätts när lånet tas.

Få svar från flera banker inom 24 h

Om du ansöker om ett lån på en vardag kommer du få svar inom 24 timmar och beroende på vilken långivare du valt kan du få pengarna på kontot redan samma dag. Bedriver du enskild firma, har ett aktiebolag, kommanditbolag eller handelsbolag kan du ansöka om lån hos Creddo.