Kampanj – Låna utan uppläggningsavgift hos Bynk

När Bynk lanserade sin lånetjänst fick den snabbt stor uppmärksamhet. Detta genom att den bryter mot klassiska bankers låneverksamhet på flera olika punkter. Att det var uppskattat hos kunderna var tydligt då Bynk fick 4000 nya kunder bara på den första månaden. I november är det extra förmånligt att testa banken då de kör en kampanj som innebär att de bjuder på uppläggningsavgiften.

Bynk kampanj Din kreditvärdighet ändras över tid – men din ränta gör det inte, i alla fall inte hos traditionella banker och kreditbolag. Den ränta som du blir erbjuden när du ansöker om lån är även den ränta som sedan ligger under hela lånets löptid. Detta även om du under denna tid kanske förbättrat din kreditvärdighet betydligt och visat att du kan hantera lånet genom att betala det i tid.

Denna ekvation tyckte grundarna av Bynk inte var helt korrekt. En bankkund som betalar i tid och på annat sätt förbättrar sin kreditbedömning bör även ges vissa fördelar. I denna bank går det därför att få Bynkpoäng på olika handlingar (exempelvis att betala en räkning i tid) samt se sitt Bynkbetyg som är deras kreditbedömning.

Banken är helt transparent gällande hur Bynkbetyget är utformat och beräknat. Det gör att du som kund kan se hur du kan förbättra din kreditbedömning och därigenom få bättre ränta.

bynk appenProva Bynk utan uppläggningsavgift

I vår recension av Bynk ges företaget ett mycket bra betyg gällande tjänsten som automatiskt kan sänka låntagarens ränta. De är ensamma om en sådan lösning på lånemarknaden och uppenbarligen är det något som eftertraktas hos kunderna. Gällande deras avgifter gav vi däremot lite sämre betyg då uppläggningsavgiften är 398 kr och aviavgiften på 18kr per månad. Vid lån på större belopp gör det inte så stor skillnad för den totala kapitalkostnaden. Men vid lägre belopp väger avgifterna tungt.

Under hela november går det däremot att prova Bynk utan att behöva betala uppläggningsavgiften. Alla lån som tecknas under denna period slipper nämligen denna avgift. Den enda avgiften, utöver räntan, är därmed aviavgiften.

Teckna – Pressa – Spara

Bynk karaktäriseras av tre punkter.

  • Mobilvänlighet – Lånet kan tecknas via hemsidan men därefter rekommenderas att appen laddas hem. Via appen ges all information om lånet, hur man tjänar Bynkpoäng och vad som kan göras för att räntan ska sänkas.
  • Bynkpoäng – Betala räkningar i tid, testa betalningsfri månad och genomför andra faktorer för att få Bynkpoäng. Poäng som sedan används för att betala av mindre delar av lånet.
  • Bynkbetyg – Bynkbetyget avgör vilken ränta som kommer att erbjudas i början. En stor fördel finns att bynkbetyget kan förändras vilket innebär att ett automatiskt meddelande skickas ut om att man kan få lägre ränta. Det framgår även vad man själv kan göra för att förbättra detta bynkbetyg.

Teckna lånet – Pressa sen räntan under hela löptiden – Spara pengar på en flexibel lånelösning.

Det finns en ekonomisk fördel att teckna lånet hos Bynk. I november är fördelen 398 kr större.

Bynk ansök nu