Likvidum – Ny låneförmedlare hos Sverigekontanter.se

Du kan när som helst klicka dig in till Likvidum hemsida för att snabbt och enkelt jämföra privatlån, samlingslån och så vidare på bara några minuter. Likvidum har hjälpt över 100 000 kunder och du kan bli nästa nöjd kund genom en snabb ansökan.

Låna upp till 600 000 kronor

Du kan välja att låna mellan 10.000 – 600.000 kronor via de samarbetspartners som Likvidum har i sin samarbetsbank. Det innebär att du kan låna både stort och litet beroende på vad du vill låna till. Välj att samla dina lån och krediter till ett och samma samlingslån så att du får en bättre översikt över dina lån. Det innebär att du endast behöver hålla koll på ett lån samtidigt som du sänker dina månadskostnader.

Amorteringsplan och ränta

I och med att Likvidum inte själva lånar ut pengar är det svårt att säga exakt vad räntan kan bli. Däremot får du svar från ett flertal banker genom en enda ansökan och du får svar inom minst 24 timmar. Du kan även om du accepterar ett låneerbjudande få dina pengar på kontot inom ett par dagar. Du kan välja att betala av ditt lån på 1 till 15 år och du får en snabb uträkning via hemsidan på vad din potentiella månadskostnad kommer bli när du fyller i hur mycket du vill låna samt hur lång återbetalningstid du vill ha.