Böcker m.m

Böcker       Radio & TV-Program       Tidningar

Böcker

Ett Rikare Liv – Charlie Söderberg & Lennart Göthe

Ett rikare liv

Underrubriken på denna bok är ”En bok om din tid och dina pengar”. För visst sitter dessa två delar mycket väl ihop. Få mer tid och du mer pengar. Få mer pengar och du kan unna dig mer fritid.

Enkel bok att läsa, enkla tips att följa.

 

Beställ här Läs mer om boken 

 

 


 

Kulor Cash & Kosing– Charlie Söderberg & Mathias Andersson

kulor cash cosiing

En kvart per vecka ! Det är det enda som krävs för att förbättra privatekonomin betydligt. Det hävdar iallafall Mathias Andersson och Charlie Söderberg i ”Kulor Cash & Kosing”. De vet de pratar om då de privat jobbar med att förbättra den privata ekonomi för mängder av svenskar. De är känd från att vara duktiga föreläsare och från TV-programmet ”Lyxfällan”.

 

 

Beställ här Läs mer om boken 

 


Vad är pengar? Andreas Cervenka

vad är pengar

Med en extrem tydlighet och skärpa har Andreas Cervenka blivit en av Sveriges mest populära ekonomiskribenter. Detta på Svenska Dagbladet. Han vågar ifrågasätta och har även fakta som lyfter upp hans åsikter. Kan tydligt rekommenderas för de som har intresse för ekonomi. Framförallt ekonomiska system då ha inte skriver främst om privatekonomi.

 

Beställ här Läs mer om boken 

 

 


Mer Klirr i kassan – Patrick Grimlund och Magnus Hedberg

mer klirr i kassanPatrick Grimlund och Magnus Hedberg är kända från Lyxfällan är även mycket uppskattade föreläsare. Boken gör privatekonomi lättare och roligare. Full med konkreta tips som alla kan förstå och använda sig av. Låt ”grabbarna” leda dig inom privatekonomiska frågor så de inte behöver komma i form av programledare för just Lyxfällan.

 

Beställ här Läs mer om boken 

 


Skit i räntorna – Peter Wiklund

skit i räntorna

 

En bok skriven av Peter Wiklund, journalist och författare, som förr skrivit böcker om exempelvis marknadsundersökningar.

Bokens filosofi är att läsaren inte längre ska behöva oroa sig för det Riksbanken beslutar utan istället lägga kraft på det läsaren själv kan påverka. Bokens ambition är att påvisa hur läsaren kan ha lika mycket pengar kvar (och helst mer) höjda räntor till trots.

 

Beställ här

 


economista

Economista

Följer du Blondinbellas blogg och gillar hennes sätt att skriva? Skulle du uppskatta att få några råd på vägen mot en bättre privatekonomi? I så fall är detta boken du ska läsa. Economista är Isabellas sätt att förmedla sina tips kring privatekonomi på hennes unika sätt.  Boken  har fått mycket fina recensioner av både ekonomer och bokrecensenter.

Beställ här Läs mer om boken 

 


 

Spara Mindre  Få ut mer – Claes Hemberg

spara minde få ut merClaes Hemberg är sparekonom på Avanza Bank och har skrivit denna bok som förklarar för läsaren hur sparpengarna växer och vad som bidrar till det. Han möter 1000-tals personer som sparar varje år. Genom föreläsningar, krönikor, bloggar, filmer, brev och chattar har boken vuxit fram och blivit möjlig. Läsaren får information om sparande, inflation, sparandets natur med mera.

Beställ här

 

 

 


 

Så här kan alla svenskar bli miljonärer – Per H Börjesson

så här kan alla svenskar bli miljonärer

Detta är en bok av Per Håkan Börjesson som ger enkla principer som gäller för hur blir man rik.
Följs principerna lugnt och metodiskt utan att skynda så har läsaren stora möjligheter till att bygga upp en förmögenhet i Sverige. I boken ges läsaren inspiration för att förbättra privatekonomin. Boken förklarar också hur finanssektor tjänar sina pengar.

Alla svenskar kan bli miljonärer!

Läs mer om boken

Beställ här

 


 

Vad är Pengar – Claes Hemberg

vad är pengar och andra viktiga frågor

Pengar är kanske det starkaste av verktyg som skapats av människan. Pengar blir lätt motståndarens försvarsmedel i diskussioner om fattigdom, maktmissbruk och barnarbete samtidigt som direktörer störtar banker och kvitterar ut bonusar.

Claes Hemberg gör däremot pengar personligt och önskar locka fler att bli intresserade om sin egen ekonomi för att kanske – en dag, förlika sig med den.

Beställ här

 

 

 


Vägen till ekonomisk frihet – Boan alla svenskar bli miljonärer – Per H Börjesson

vägen till ekonomisk frihet

I denna bok ges beprövade och säkra tips och hjälpmedel för att bygga upp en rikedom. Boken har snabbt genererat stort intresse hos en lika stor publik över hela världen. Det beror säkert på att Bodo Schäfer vet vad han skriver om och på ett enkelt sätt kan förklara hur man lyckas med sitt nya ekonomiska liv. Detta är baserat på egna erfarenheter från Bodos sida.

Beställ här Läs mer om boken 

 

 


bankbluffenBankbluffen

Efter många år som journalist, med inriktning mot ekonomi, började Joel Dahlbergs se strukturer hos bankerna som knappat gynnar konsumenterna. Varför ska de ta betalt för tjänster som kan vara gratis? Varför ska fonder ha så höga avgifter när ingen människa lägger någon tid på att förvalta fonderna? Varför försöker bankerna göra så att kunderna hellre ska ha kreditkort än betalkort? Dahlberg visar på mängder av tillfällen då bankerna sätter vinster före service mot sina kunder. Läsvärd – Tänkvärd.

 

Beställ här Läs mer om boken