Northmill – Ny låneförmedlare hos Sverigekontanter.se

Northmill är banken som är till för alla som vill få koll på sin privatekonomi samt sänka sina månadskostnader. Du kan antingen välja att öppna ett rörligt sparkonto eller ett fasträntekonto med en bindningstid på 12 månader. Du kan även ansöka om ett samlingslån där du sparar mycket pengar varje månad genom att sänka din ränta.

Lån med betalningsanmärkning

Du kan ansöka om lån trots betalningsanmärkningar, däremot innebär det inte att din ansökan alltid blir beviljad. Vissa betalningsanmärkningar väger tyngre än andra och är din kreditvärdighet för låg kommer det att avslås. Det tas däremot endast en kreditupplysning via UC även om du väljer att flytta flera fakturor till Northmill.

Krav för att låna

För att du ska få låna behöver du uppfylla Northmills grundkrav som innebär att du måste ha fyllt 18 år. Du måste även vara folkbokförd i Sverige samt du måste ha ett giltigt BankID då all legitimering sker via BankID. du kan ansöka om lån, öppna sparkonto och så vidare via antingen appen eller hemsidan.

Försäkring

Det finns även en bra försäkring för dig som vill känna dig extra trygg i dina låneavtal. Northmill erbjuder ett bra låneskydd som kan ge dig upp till 10 000 kronor per månad för att täcka dina fasta utgifter. Läs mer om detta på Northmills hemsida!