Ny recension gjord av låneförmedlaren Zensum

Hos Zensum kan du få hjälp med att samla dina dyra lån och krediter, ta ett snabbt lån eller omförhandla tidigare lån. Zensum är en låneförmedlare och lånar alltså själva inte ut pengar, utan samarbetar med olika banker och andra långivare.

Låna upp till 500 000 kronor

 Väljer du tjänsten att låna pengar kan du låna mellan 20 000 kronor upp till 500 000 kronor med en ränta som sätts individuellt. Räntan är rörlig vilket innebär att den kan gå upp och ner beroende på din ekonomiska situation. Du kan även välja att samla dina lån mellan 20 000 upp till 600 000 kronor där alla lån och krediter bakas samman till ett och samma lån vilket i sin tur ger en lägre månadskostnad samt en bättre översikt över din ekonomi.

Omförhandla dina tidigare lån

Du kan även välja att omförhandla tidigare lån för att få bättre villkor. Kanske såg din ekonomi annorlunda ut när ett lån togs och är i dagsläget bättre? Då kan Zensum hjälpa dig att hitta det bästa alternativet för dig genom att erbjuda en lägre månadskostnad genom att omförhandla lånet.

Beroende på vilken tjänst du vill använda dig av ligger amorteringstiden på 1 år till 15 år, och Zensums filosofi är att få dig skuldfri så snabbt som möjligt!