Billån utan kontantinsats

”20% insats på en riktigt fin bil är ofta mer än 50.000 kr. Låna utan kontantinsats är ett sätt att spara på sin buffert – Låna nu”

Billån utan kontantinsats

Att ta ett billån ses nästan som en självklarhet och en grund förutsättning inför ett bilköp. Det som avgör för många hur stort lån man kan ta och vilken bil man kan få köpa är hur mycket av kontantinsatsen du har råd med. Du måste samla ihop 20% av bilens värde för att godkännas för ett billån och det är lättare sagt än gjort.

Den här guiden utgår från att du för någon som helst anledning behöver en bil så fort som möjligt och hinner därför inte vänta och spara ihop till en kontantinsats.

Den här guiden är skriven till dig som vill köpa en fin bil utan någon som helst kontantinsats. Vi kommer även kunna redovisa hur du kan finansiera ett bilköp för några utav sveriges populäraste bilmärken, helt utan kontantinsats.

Innan vi kan gå in på de respektive bilmärken måste du förstå ett par grejer:

Vad är ett Blancolån?

Att ta ett blancolån (lån utan säkerhet) betyder att du kommer få pengarna du behöver nästan omedelbart, men det finns såklart ett fallgrop. Räntan blir högre, mycket högre och det kommer du inte från heller.

Med ett vanligt billån kan du använda bilen som säkerhet mot kreditgivaren, i praktiken innebär det alltid lägre räntor och utgifter ska betalas in i varje månad. Den möjligheten kommer inte finnas om du ska låna till kontantinsatsen och därför blir det dyrare.

Du behöver dock inte oroa dig. Det finns såklart flera åtgärder du kan ta för att mildra kostnaden och risken till dig samt underlätta hela köpprocessen.
Jämför långivare

Du behöver inte betala mer ränta än nödvändigt

Nuförtiden finns det nästan ingen som helst ursäkt att betala mer än nödvändigt i ränta och andra kostnader. Svergie Kontanters sökmotor gör att du väldigt lätt kan söka och jämföra lån på de specifika villkoren som passar dig bäst. Skriv bara in de kriterierna du är ute efter och tryck på sökknappen, då kommer omedelbart få resultat som du kan analysera och jämföra.

Vi har även skrivit utförliga guider och recensioner med för och nackdelar samt saker man kanske har lätt att missa om de respektive långivare. Vi har gjort detta för att kunna ge så mycket information som möjligt innan du tar ett lån. På det sättet kan du se till att göra rätt redan från dag ett och fixa ett så bra lån som möjligt.

Jämför privatlån nu.

Jämför låneförmedlare

Om du redan sitter på ett stort lån med en dyr ränta som tömmer ditt konto varje månad är det inte för sent. En låneförmedlare hjälper dig att sänka dina lånekostnader genom att köpa loss ditt lån från långivaren och sedan sälja lånet till ett annat långivare som erbjuder dig lägre ränta.

I praktiken behöver du inte göra eller betala någonting alls och processen kan ibland bara ta ett dygn att genomföra. Dina lånekostnader kommer att sänkas omedelbart och du kommer kunna spara hundratals eller tusentals kronor varje månad.

Precis som med långivarna erbjuder vi på Sverige Kontanter även möjligheten att söka på, läsa och välja mellan de olika låneförmedlare som finns. Det enda du behöver göra är att fylla in den informationen som uppmanas. Du kommer sedan få flera offerter där samtliga låneförmedlaren har exakt samma mål, att ge dig så lägst kostnad som möjligt.

Jämför låneförmedlare nu.

Billån utan kontantinsats till en BMW

BMW erbjuder väldigt förmånliga villkor till dig som vill ta ett lån via BMW Financial Services. Till exempel så anpassar de lånet utefter dina körvanor och önskemål. Du kan välja en kredittid på 12-84 månader beroende på vilken som passar din ekonomi bäst. Det funkar även utmärkt att betala av lånet tidigare om du skulle önska, att förlänga återbetalningstiden funkar fint det med.

Inte nog med, du får även två veckors gratis försäkring och du kan förlänga försäkringen till 12 månader och bara betala med för fyra. Väljer du att finansiera ditt lån hos BMW ingår det två års gratis service också.

För att ta ett lån till en BMW krävs det en kontantinsats på 20%.

Men i och med att BMW är känt som att vara något lyxigt är det inte så “bara” att hosta upp 20% av bilvärdet.

Om du äger bostadsrätt kan du utöka lånet för att komma fram med pengarna till kontantinsatsen. Det är helt det billigaste sättet att finansiera din nya bil. Det som många inte vet är att det faktiskt går att förhandla med banken.

Jämför bostadslån

Med Sverige kontanters sökmotor kan du söka fram flera olika alternativ till ett bostadslån. Du kan sedan säga till din bank att du har fått lägre ränta någon annanstans och fråga ifall de kan matcha eller förbättra det.

Jämför bostadslån nu.

Om det inte vore ett alternativ för dig finns det flera åtgärder du kan ta för att ordna pengarna till kontantinsatsen.

Lån till Toyota

Toyota är en utav världens populäraste bilmärken och de erbjuder en hel del förmåner för att hjälpa dig vid ett bilköp. Toyota financial services, toyotas egna finansföretag, finns just för att göra det så förmånligt och bra som möjligt för dig som kund.

Din ekonomi kan även skyddas av toyotas låneskydd för att se till att du kan få ett tryggt bilköp som passar dig oavsett livssituation.

Med toyota flexlån får du även en garanti på vad bilen kommer vara värd när betalningstiden löpt ut. Toyota har även sett till att den som vill att försäkring och service ska ingå kan man göra det.

Toyota följer såklart kreditkonsumentlagen och det krävs en kontantinsats på 20% för att bli godkänd för ett billån.

Du behöver inte oroa dig om du inte har råd till kontantinsatsen

Om du inte har pengarna till kontantinsats behöver du såklart inte oroa dig, det finns lösning till dig med.

Du går alldeles utmärkt att finansiera kontantinsatsen med ett lån utan säkerhet, ett så kallat blancolån.

Som vi tidigare har skrivit så erbjuder Sverige Kontanter möjligheten för dig att jämföra olika långivare så att du kan få den bästa och mest prisvärda alternativet för dig.

Jämför privatlån nu.

Billån utan kontantinsats för Volvo, Renualt och Dacia

Att köpa bil är en stor investering och det är ingenting som görs hejvilt. Volvo känner till det och med hjälp av ett nära samarbete med Volvofinansbank och erbjuder de flera bonusar som hjälper dig med ditt köp. Volvofinansbank hjälper även dig som vill köpa Renualt och Dacia.

FÖRDELAR MED ATT FINANSIERA MED VOLVO INCLUSIVE BILLÅN

Volvo påstår själva att de har “marknadens kanske världens bästa bilägarkoncept där allt ingår i månadskostnaden när du köper en ny volvo.”

Volvo sammanfattar fördelar med deras finansiering genom att rabbla upp följande förmåner:

  • “Inga avi- eller uppläggningsavgifter
  • Fördelaktig försäkringspremie under tre år
  • Serviceavtal med garanti mot prisökning
  • Volvofinans Låneskydd ingår kostnadsfritt i tre månader
  • Fri förtidslösen och extraamortering när du vill
  • Du väljer fast eller rörlig ränta
  • Låna mellan 50 000 kronor och 80 procent av bilens pris
  • Lånetid upp till sju år på ny bil och upp till sex år på begagnad bil
  • Volvokort med bonus och 25 öre per liter extra drivmedelsrabatt i tre månader”

Har du tillgång till ett volvokort hamnar även drivmedelskostnaden samlat på en och samma faktura. Billånet tecknas dock till minst tre år och det kan vara något riskabelt att binda in sig i ett avtal så långt.

Låneskydd ingår

Som tur är så erbjuder Volvo ett låneskydd de första tre månaderna efter att du tecknat avtalet. Vill du det efter tre månader kan du såklart välja att förlänga låneskyddet. Låneskydder täcker faktorer som: Arbetslöshet, sjukhusvistelse, hel arbetsoförmåga och dödsfall. Det här låneskyddet känns mycket aktuellt i dagens läge där Coronaviruset hotar anställningar runtöver landet där även hundratusentals människor över världen har tvingats till att vistas på sjukhuset i längre perioder.

Få billån utan kontantinsats

Att finansiera ett lån genom ytterligare ett lån kanske höjer dina ögonbryn men det funkar utmärkt om du har koll på din ekonomi. Ett lån innebär dock alltid risker men man kan ta åtgärder för att mildra riskerna avsevärt.

En av dessa åtgärderna är att använda Sverige Kontanters sökmotor för att ta fram och jämföra de olika långivare som finns. På det sättet kan du snabbt och enkelt se exakt vilket lån passar dig bäst.

Du kan välja det exakta beloppet du vill låna, löptiden som du vill ha för att betala av lånet samt se månadskostnaden.

Det du måste göra innan du tar ett lån

Sverige Kontanter har även skrivit utförliga recensioner om varje kreditgivare där vi skriver om allt du behöver veta innan du tar ett lån. Vi skriver även om det du kanske inte hade tänkt på.

Ska du finansiera kontantinsatsen till en bil med ett privatlån bör du absolut göra det via Sverige Kontanter och spara så mycket som möjligt.

Därför ska du använda Sverige Kontanter

Du kan så klart höra av dig till samtliga kreditgivare och kolla vilket erbjudande du kan få själv. Problemet med att göra så är att varje kreditgivare kommer göra en kreditkoll på dig och din ekonomi. För många kreditupplysningar är faktiskt skadligt för din kreditvärdighet och kommer kunna leda till förhöjda avgifter och försvårade lånevillkor.

Jämför långivare till din kontantinsats idag.