Zmarta

Uppdaterad:
 • Låna 5.000 – 600.000 kr
 • Jämför över 30 banker gratis
 • Även trots betalningsanmärkning
 • Betyg 9/10
Till Zmarta

Via Zmarta.se kan du bland annat jämföra privatlån, kreditkort, sparande och bredband. En enkel, och gratis, tjänst som hjälper dig att spara pengar.

”Jämför allt inom privatekonomi på samma ställe.”

Besök Zmarta – Jämför och spar pengar

Jämför privatlån med Zmarta – Steg för steg

 1. Ansök om privatlån på Zmarta.se
 2. Lånebelopp kan vara mellan 5.000 kr och 600.000 kr
 3. En UC tas av Zmarta när låneansökan skickats in. Alla långivare får se denna upplysning och din ansökan
 4. Få svar från upp till 30 banker
 5. Välj lägst ränta. Om du vill ha hjälp finns kundtjänst både på mail och chat alla dagar i vecka

Fördelar med Zmarta

Med namnet ”Zmarta” antyder företaget att det ska vara smart att använda sig av deras tjänst. Det är det också – ur flera aspekter.

Snabbt och enkelt

Den stora fördelen med låneförmedlare är att de gör ”jobbet” utan att det kostar något. Du behöver bara fylla i en enda ansökan. De sköter sedan kontakten med bankerna och sammanställning av alla låneförslag. Genom tjänsten spar du därmed tid då du slipper kontakta alla dessa på egen hand.

En enda kreditupplysning

Oavsett hur många banker som svarar med låneförslag så registreras bara en kreditupplysning hos UC. Skulle du ansökt om lån hos 30 banker själv skulle detta generera 30 kreditupplysningar….

Snabbare, Enklare och Bättre. Helt gratis!

Vanliga frågor

Har Zmarta billån?

Ja, det är möjligt att jämföra billån utan säkerhet via Zmarta

Hur fort får jag låneförslag?

De första kommer inom en minut - alla förslag har kommit inom ett dygn

Vad kostar det?

Det är en helt gratits

Hur många banker kommer ge förslag?

Zmarta samarbetar med ca 30 långivare - däremot är det inte alla som är villiga att ge låneförslag. Räkna med att få 5 - 15 förslag

zmarta smarta ekonomiska val

Storlek och amorteringstid

Hos Zmarta kan du ansöka om lån på mellan 5000 kr och 600 000 kr. De allra flesta startar lånebeloppet på 10 000 kr men Zmarta har valt att bredda det ytterligare. Zmart !

Återbetalningstiden går att välja på från 1 år och upp till 15 år vilket även det är i topp. Självklart går även lånet att betalas tillbaka i förskott om så önskas.

5/5

Ränta

Vid ansökan om lån via Zmarta ges en ränta på 2,95 % – 29,90 %. Det är däremot inte Zmarta som sätter räntan utan de samarbetande långivarna.

10/10

Besök Zmarta – Jämför och spar pengar

Om Zmarta:

Zmarta är en oberoende jämförelsesite som hjälper kunder att få en smartare privatekonomi. De erbjuder tjänster inom privatlån, bolån, elavtal och försäkringar. Företaget är en del av Zmarta Group som har snart 20 år av erfarenhet på marknaden.

Zmarta –  Vilka banker?

Zmarta  har valt att vara helt transparenta gällande vilka banker och kreditinstitut de samarbetar med. Dessa presenteras med kort presentation för varje bank på hemsidan. Det är bland annat:

Villabanken, Marginalen Bank, Remember Privatlån, Spring, Forex Bank, Nordax, Swedbank, Bank Norwegian, Konsumentkredit, Collector Bank, Santander, Icabanken, WasaKredit, Ikano, Resurs Bank, Sevenday, Svea, Selene, Credento, MoneyGo, Halens, Credex, BigBank, AvidaFinans och CashBuddy.

Vilka långivare de samarbetar kan variera över tid. En komplett lista finns på hemsidan.

10/10

zmarta samarbete

Krav

Det finns några grundkrav för att en låneansökan ska arbetas vidare med av Zmarta.

 1. Minst 18 år.
 2. Minst 100.000 kr i årsinkomst
 3. Fast bostad i Sverige.
 4. Skuldsaldo får inte förekomma hos Kronofogden

Accepterar Zmarta betalningsanmärkning?

Ja, även om du har betalningsanmärkning kan du ansöka och jämföra lån via Zmarta. Flera av de anslutna långivarna godkänner nämligen betalningsanmärkningar. Detta som exempelvis CashBuddy, BigBank och Svea Ekonomi.

5/5

Det är möjligt att låna även om det finns betalningsanmärkningar. Däremot är chansen mindre och utbudet av banker som kommer att ge låneförslag färre. Du bör även vara beredd på att räntan som erbjuds är avsevärt högre än annars.

9,4/10

zmarta omdöme

Även andra tjänster

Hos Zmarta kan du jämföra och pressa kostnaden på:

 • Bolån
 • Billån
 • Försäkringar
 • Mobilabonnemang
 • Elavtal

Vad är Zmarta Försäkring?

Zmartas försäkring är ett utgiftsskydd. När du tecknar försäkringen väljer du ersättningsnivå mellan 1.000 kr och 8.000 kr. Det är den summan som sedan betalas ut per månad ( i upp till 12 månader) om du är arbetslös eller sjukskriven till minst 50 %. Vid dödsfall ges direkt 100 000 kr till gällande dödsbo. Därmed blir det lättare att betala lånet om ekonomin skulle försämras samtidigt som efterlevande inte behöver betala skulden via dödsboet.

Besök Zmarta – Jämför och spar pengar
Sammanfattning

Sammanfattning

Företaget Freedom Finance har 11 års erfarenhet av kreditverksamhet och det märks att de tagit tillvara på sina erfarenheter när de byggt upp tjänsten Zmarta. En stor fördel är att de erbjuder flera tjänster som förbättrar privatekonomin. Detta både med lån, sparande och kreditkort.  I likhet med alla andra låneförmedlarna är tjänsten helt gratis och underlättare för privatpersoner att ta rätt beslut. Beslut som kan göra att man spar tusentals kronor per år.

Zmarta – En Zmart tjänst för dig som vill spara pengar.

Zmarta: Betyg 9.4/10